Иновации в Пътна помощ

2
274
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Иновации в Пътна помощ – Светът постоянно се облива с нови технологии във всяка една област одпомагайки безопасността на хората и по-бърза и качествена работа. Не тук не говорим за автоматизираната част, в нашия бранш предимно съществува опасност за колата по време на товарене и разтоварване.  Не случайно при неопитните и не лицензирани фирми често стават инциденти, по някога инцидендти със много скъпи автомобили, които буквално могат да разорят човек.  При нас всички са професионални шофьори и обучени в това, как да бъдат перфектни в работата си, да се обгрижват за повереното МПС, да шофират внимателно и да бъдат точни. Но разбира се технология, която би могла да обезопаси още повече товаренето и разтоварването на автомобилите и като цяло МПС, би била добреп риета. Освен всичко тя ще спести време, така ще се ореагира по-бързо. И ще можем да помогнем на повече хора при еввнтуален проблем. За съжаление тези иновации са все още доста скъпи, въпреки че са добре измислени и практични. Но, все пак се очаква и ценови спад, при масово поръчване от страна на предлагащите услуги за репатриране и пътна помощ.

Светът постоянно се облива с нови технологии във всяка една област одпомагайки безопасността на хората и по-бърза и качествена работа. Не тук не говорим за автоматизираната част, в нашия бранш предимно съществува опасност за колата по време на товарене и разтоварване.  Не случайно при неопитните и не лицензирани фирми често стават инциденти, по някога инцидендти със много скъпи автомобили, които буквално могат да разорят човек.  При нас всички са професионални шофьори и обучени в това, как да бъдат перфектни в работата си, да се обгрижват за повереното МПС, да шофират внимателно и да бъдат точни. Но разбира се технология, която би могла да обезопаси още повече товаренето и разтоварването на автомобилите и като цяло МПС, би била добреп риета. Освен всичко тя ще спести време, така ще се ореагира по-бързо. И ще можем да помогнем на повече хора при еввнтуален проблем. За съжаление тези иновации са все още доста скъпи, въпреки че са добре измислени и практични. Но, все пак се очаква и ценови спад, при масово поръчване от страна на предлагащите услуги за репатриране и пътна помощ.

Един от новите начини, който вече се предлага във Турция е специален вид Камион със хидравлична система, която буквално позволява да спре до автомобила и без да слиза, с помоща на няколко бутона за секунди да качи автомобил на борда си. Реално цялата система представлява един странен преносим подебник, който може да ходия в различни посоки, освен да вдига коли. Слиза до долу, едновременно с това става и вид степенка за камиона, изкарва вилиците и ги събира за да обхване колелата на автомобила, след което започва изкачане, като част от него остава като крик за камиона, докато колата се приземи на борда. Камиона е оборудван и със камери и сензори, които да отчетат кога да влязат вилиците под автомобила, за да не стане беля.

Вторият вид технология, кяото съществува от няколко години и масово вече се изпозлва предимно в САЩ е вид Репатриращ малък автомобил със гъвкава вилица, като вилицата се свива и върти около колата, след кеото изкарва допълнителни прикрепвачи, за да обхванат задни или предни колела. След като бъде повдигната, репатракът може да потегли, без проблеми дори и ако автомобилът е паркиран ан много тясно.

Можете да видите, как тази технология работи в клипа по-долу, както и в нашия YouTube канал – >ТУК < –

БЛОГ – ПЪТНА ПОМОЩ Репатрак RoadHelp.bg

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – 24/7, за София и страната.

Тел.: +359 878 424 097 ИМЕЙЛ: [email protected]

пътна помощ софия, денонощна пътна помощ превоз на МПС, репатрак софия

Пътна помощ, Репатрак, София – RoadHelp.bg