Мега Арт Хоум – декорация за дома и офиса с -15% Коледна отстъпка!

1
199
Добави коментар
MegaPrintbg123
MegaPrintbg123

Мега Арт Хоум се включва в Коледно – Новогодишните изненади с – 15% отстъпка на всички продукти в онлайн магазина ни. Предстоят най-светлите празници в годината – Коледните. Част от традицията е по време на празниците да подаряваме подаръци на близки и приятели. На всеки от Вас се е случвало най-вероятно да се колебае и чуди, какъв подарък да избере за тази Коледа – сувенир, дреха, парфюм или нещо друго. Ние ще Ви насочим към нещо друго, нещо което да бъде оригинално, стилно и различно. Подарък, който ще зарадва любимия за Вас човек. Мега Арт Хоум Ви предлага стилни и оригинални продукти за декорация на дома и офиса. Вие може да изберете от дизайнерските ни предложения и красиви изображения – декоративно пано за стена, красива стъклена картина, картина върху канава, детски стенен часовник, фототапет, стикер за стена или кухненски стъклен гръб. Всички тези продукти, само сега, от 15 до 31 декември 2018 година  включително се предлагат с 15% отстъпка от регулярната им цена.

Нещо повече! Не случайно споменахме, че Мега Арт Хоум предлага оригинални и дизайнерски идеи за Коледни подаръци. А защо не, Вие да бъдете дизайнера? Да, точно така – Вие! Ето какво имаме предвид: Мега Арт Хоум предлага изработката на декорация за стена – картини, пана, детски часовници с изображения по Ваше желание. Да! Вие избирате изображението, а ние правим красив продукт за декорация на стената. Ако наистина желаете да зарадвате близки и приятели, то какво по-оригинално от това да им подарите картина с любимо за тях изображение. Тази услуга не оскъпява цената на декоративния продукт. Още повече, сега всички продукти в онлайн магазина са на промоционална цена с -15% отстъпка. Ето от какви декоративни продукти може да изберете оригиналния празничен подарък:

Декоративни пана (картини) от 1, 3 и 5 части. В онлайн магазина ни наистина ще имате възможност да изберете от множество категории, типа пано което ще се хареса на любимия за Вас човек. Декоративните пана (картини) се изработват от PVC плоскост, като изображенията се поставят чрез най-добрата технология за печат – директен печат. Изображенията са ярки и изключително устойчиви на външно влияние. Паната са с размери от 60х40см. до 210х156см. в различни форми и части. Цените в промоционалния период от 15-ти до 31-ви декември 2018г. започват от 16.57 лв. и стигат до 105.06 лв.

Декоративни пана от 1, 3 и 5 части разгледайте тук: http://bit.ly/2HGeCjr

Картината върху канава е един от най-търсените продукти в последните месеци в онлайн магазина ни. Тук отново се използват висококачествени материали – платно(канава) специално изработено за печат върху него, дървена подрамка с дълбочина 3см., и отново технологията на директен печат. Канавите може да бъдат изработени, както с изображенията в магазина ни, така и с дизайн по Ваше желание. Цените в промоционалния период от 15-ти до 31-ви декември 2018г. започват от 30.23 лв. и стигат до 45.65 лв.

Картини от канава разгледайте тук: http://bit.ly/2Hktk2J

Достигаме до може би най-стилната и изтънчена категория продукти за декорация на стена в онлайн магазина ни – стъклените картини за стена. Това е стилен и изискан подарък, тъй като принта върху стъкло е наистина изключително красив. Стъклените картини предлагани от Мега Арт Хоум са изработени от закалено стъкло, с технологията на директен UV печат, като в комплекта са включени и холдъри за стена, с които лесно и удобно да монтирате това бижу. Търсите ли стилен подарък, нещо наистина оригинално и красиво? Това са картините от стъкло с предлаганите от нас дизайни или изображение по Ваше желание и вкус. Цените в промоционалния период от 15-ти до 31-ви декември 2018г. започват от 42.92 лв. и стигат до 60.77 лв.

Стъклени картини разгледайте тук: http://bit.ly/2qHLxwa

Към тази категория продукти ще добавим и най-близката до нея – кухненските стъклени гърбове. Това е удобно и красиво решение за всяка една кухня. Кухненските стъклени гърбове или панели биха дали настроение, цвят и индивидуалност на всяка една кухня. Подходящи са за монтаж, както зад кухненската печка или плот, така и зад кухненската мивка. Изработени са от закалено стъкло, което е устойчиво на температура, лесно се поддържа и почиства. Изберете някое от нашите предложения или Вие споделете идеята си. Цената в промоционалния период от 15-ти до 31-ви декември 2018г. за стъклен кухненски гърб с размери 80х60см. е 72.42 лв.

Кухненски стъклени гърбове може да разгледате тук: http://bit.ly/2JVJgGy

Достигаме и до продуктите за най-малките. Децата са тези, които най-много очакват Коледните подаръци. Ние от Мега Арт Хоум сме помислили и за тях с детските стенни часовници в нашия онлайн магазин, които биха зарадвали всеки един малчуган.  Предлагаме Ви огромен избор от над 50 атрактивни и цветни детски стенни часовници. Изработени са от MDF плоскост, с безвредни цветни мастила, безшумен часовник механизъм и оригинални дизайни на любимите за всички деца анимационни герои. А, знаете ли защо детските стенни часовници са любим подарък за всички деца? Защо те може да бъдат персонализирани с техните имена. Цената в промоционалния период от 15-ти до 31-ви декември 2018г. за детски стенен часовник  е 27.20 лв.

Детски стенни часовници може да разгледате тук: http://bit.ly/2R4QZZ3

Останаха две категории продукти за декорация на стената в онлайн магазин Мега Арт Хоум, от които може да изберете за Коледен подарък на любим за Вас човек – стикери за стена и фототапети. Стикерите за стена са оригинални и атрактивни, предлагат се в няколко размера и различни цветове. Разгледайте нашите предложения и изберете това, което Ви харесва.

Фототапетите на Мега Арт Хоум се предлагат в три размера 1.80х1.20м., 2.54х1.84м., 3.68х2.48м.
Тук, цените в промоционалния период от 15-ти до 31-ви декември 2018г. започват от 30.85 лв. и стигат до 130.31 лв. Защо да изберете фототапетите на Мега Арт Хоум? Защото притежават ярки, наситени и устойчиви цветове, предлагат се в размери и дизайн по желание на клиента и са перфектния избор за подарък на близък и любим човек.

Вижте още стикери за стена тук: http://bit.ly/2jHgNbz

Още фототапети може да разгледате тук: http://bit.ly/2mNHM6w

Мега Арт Хоум предлага Коледна отстъпка от 15% на всички продукти за декорация на дома и офиса в онлайн магазина ни. Побързайте и подарете различен и оригинален подарък на най-близките за Вас хора!