HTC сключи ключови партньорства с телекоми за своите предстоящи 5G продукти

3
146
Добави коментар
Admin9
Admin9

Sprint, Telstra и China Mobile се обединяват заедно с HTC за бъдещи 5G продукти през 2019

През изминалите две седмици, международни доставчици обявиха, че се присъединяват към HTC за създаването на 5G продукти. Sprint и Telstra ще поддържат 5G “мобилен smart hub” създаден от HTC—първото по рода си устройство, което ще работи с 5G мрежа. Уникалното устройство, което ще бъде официално представено през 2019г., ще изпълнява ролята на 5G мобилен hotspot, smart device и много други.

„HTC е лидер в иновациите на мобилните 5G технологии,“ каза Шер Уанг, председател и главен изпълнителен директор на HTC. „В днешно време, потребителите разчитат на своите смартфони– и доставчиците, които ги поддържат –било то вкъщи или на работа, но ние смятаме, че с помощта на 5G мрежата можем да обединим дори повече апликации, създавайки неограничен достъп чрез своите смартфони, VR, AR устройства и др.“

HTC създаде новия 5G hub, чрез който можем да се възползваме от изключително бързата 5G скорост с иновативен и преносим дизайн, удобен за ползване вкъщи, на път и в офиса. Устройството разполага с чипсет Qualcomm’s Snapdragon 855+SDX 50, което осигурява висококачествена работа, високи резултати, ниска латентност и бърза честотна лента.

Продуктът позволява на потребителите да използват 5G мрежата на различни устройства по време на път, работа, или вкъщи за бърз достъп, споделяне на информация, развлечения и др. Вграденият гигабитов Ethernet порт предлага компактност, а широкият тъчскрийн екран улеснява използването при наличие на висококачествени картини и видео.

Чрез мобилната 5G мрежа HTC се приготвя за бъдеще, където действието се случва навсякъде, по всяко време и изисква високоскоростни услуги и непрестанна свързаност. С мобилния 5G smart hub HTC отново е на предна позиция при технологиите, стимулирайки бъдещето на масово свързаните AR, VR устройства, като предлага на следващото поколение бърза честотна лента и ниска латентност в реално време.

Информация кои са партньорите ни в Европа и други региони ще бъде налична през 2019 г.

Повече информация за устройството, включваща характеристиките му, ще бъде предоставена на по-късен етап.