Бебешки обувки за прохождане

1
260
Добави коментар
sharenkapov
sharenkapov

Стилни и удобни бебешки обувки за прохождане, които спомагат за правилното развитие на стъпалото

За игрите навън – обувките за прохождане трябва да бъдат здрави и трайни. Трябва да осигуряват безопасност и защита. Но те също трябва да накарат децата да се чувстват като боси и да не ограничават естественото желание за движение, нито свободата на движение.

Препоръчваме на родителите да изберат обувки направени от висококачествени материали, които изолират от топло и студено. Обувки, които са водоустоичиви и позволяват на краката да дишат.

Съвършенство и комфорт – това са обувките, които да изберете за Вашите деца.

Детските крака растат по различен начин в зависимост от възрастта на детето. Например краката на две годишна възраст ще се увеличат с до два сантиметра годишно. И за да не ги притискат, обувките трябва да са между 1,0 и 1,5 сантиметра по-дълги от стъпалото. Простият тест за натискане на палеца срещу върха на обувката, обаче не е достатъчен, защото децата често свиват пръстите си.

Нашият съвет при определянето на размера на бебешките обувки за прохождане е да очертаете на лист хартия крачето на Вашето дете. Вземете линийка и измерете дължината на стъпалото ( от върха на палеца до края на петата). Измервайте в сантиметри, защото както ще видите после при търсене, освен номера на обувката към тях има и информация за дължината на стелката в см. Към получената от Вас дължина на детското краче обаче е важно да се добавят още 12мм. Те са за цел осигуряване на повече комфорт на детето, тоест крачето да не му е много тясно. 

Нашата препоръка: купете обувки за прохождане, които Вашите деца също харесват.