Daiseikai 9 – ново от Toshiba

3
281
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Емблематичната за Toshiba серия Daiseikai получи своя нов наследник. През 2019 година очакваме Daiseikai 9 с максимална енергийна ефективност, още по-елегантен дизайн и интересни екстри като режим „камина“. Освен това обновената серия ще работи с фреон R32, който не само е по-екологично съобразен, защото е безопасен за околната среда, не влияе на озоновия слой и не замърсява въздуха, но освен това повишава ефективността на работа на климатика и намалява консумацията на енергия.

 

 

Атрактивен и икономичен – Daiseikai 9 има най-високия енергийно ефективен клас от А+++ в режим на отопление и охлаждане. SEER е 10.6 което е един от най-високите сезонни коефициенти на пазара. Има хибридна инверторна технология, която му осигурява безпроблемна и икономична работа. Чрез двойният роторен компресор, който е тих и мощен. Високоефективен дори при ниски обороти. Вътрешното тяло има елегантен вграден LED дисплей. А въздушният поток се разпределя равномерно в помещението, благодарение на 3D въздушния поток.

 

Daiseikai 9 идва и с обновен дизайн, отговарящ на модерния минималистичен дух, благодарение на елегантните си изчистени линии, климатиците от новата серия се вписват във всеки интериор и го допълват. Новата серия идва с нов цвят вдъхновен от естественото дърво и неговите красиви, натурални линии.

 

 

Основни характеристики

Регулиране на мощността от 2,5 до 4,5 kW при охлаждане и от 3,2 до 5,5 kW за отопление
Сезонна ефективност SEER до 10.6 и SCOP до 5.2
Шум: 20 dB (A)
Ново: функция камина
Ограничение на мощността на дистанционното управление 100%, 75%, 50%
Фреон R32
Двойно-роторен компресор
Хибридна конструкция

 

Основни функции

 

Plasma Ion Charger and Magic Coil – радвайте се на супер чист въздух у дома с иновативната Plasma Ion Charger система за пречистване на въздуха на Toshiba. Plasma Ion Charger бързо абсорбира замърсяванията във въздуха, като пушек, прах и неприятни миризми. Всичко това се почиства лесно благодарение на системата Magic Coil, който чисти филтъра вместо вас и изписва кога трябва да изхвърлите събраните замърсявания. Активира се като натиснете бутона PURE на дистанционното управление.

 

Йонизатор – чрез генерираните 1 милион отрицателни йони всеки кубичен сантиметър въздух се изпълва с тях. Отрицателните йони имат доказано здравословно въздействие върху здравето на човека. Благодарение на това в помещението се създава приятна и релаксираща атмосфера.

 

Eco режим: чрез активирането на Есо режима се спестява до 25% електроенергия, без да се нарушава комфорта в стаята. Тази функция намалява или увеличава автоматично температурата, така че работи по-ефективно.

 

3D Airflow: Daiseikai 9 осигурява равномерно разпределение на въздушния поток благодарение на 6 различни посоки на духане. Активира се чрез Airflow бутона на дистанционното управление.

 

Режим „празник“ – позволява Ви да фиксирате температурата на супер ниските 8 градуса. Така едновременно предотвратявате замръзване, но същевременно консумацията на електричество е сведена до минимум.

 

Power Selection: Daiseikai Ви позволява да избирате нивото на консумация на електричество. Климатикът може да работи в режим 100%, 75% или 50%. Така може да намалите консумацията му на електричество на половина.

 

Екстремно тих: Daiseikai 9 е невероятно тих, в режим „ silent mode” децибелите са под 20, което се равнява на шумолене на листа. Освен това може да се намали и шума на външното тяло с до 4 dB, като така и вашите съседи ще спят спокойно.

 

Weekly Timer: Уикенд планирането на работата на климатика Ви дава свобода да настройвате климатика така че най-добре да се впише във вашия lifestyle. 4 различни настройки на ден и 7 различни програми на седмица, така че да е ефективен и икономичен по-максимално най-добрият за вас начин.

 

Comfort Sleep mode: само с едно натискане на дистанционното управление задействате режимът за сън, който следва естественият ритъм на съня, като намалява температурата, за да е по-комфортна през нощта и след това плавно я увеличава, за да ви е топло, когато станете от сън.

 

Daiseikai 9 има още:

Powerful defrost
Автоматичен рестарт
Автоматична диагностика
Hi-power режим
Самопочистване
7 степени на вентилатора

 

Нова интересна функция, която присъства за първи път в серията Daiseikai е режимът „камина“. Това е иновативен режим, при който климатикът работи едновременно с камината, като по този начин улавя топлината и я разпределя по-ефективно. Вентилаторът се върти на ниска степен, дори когато компресорът не работи. Така не само позволява топлината от камината да се усеща равномерно в цялото помещение, но и пречиства въздуха благодарение на плазмения филтър.

 

 

Очаквайте новата серия Daiseikai 9 от Toshiba през 2019 година във vimax.bg