Нов Биткойн АТМ за закупуване на крипто валути от DGCASH

1
218
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Днес, 19 декември 2018 г., започна работа втори Биткойн АТМ в гр. Пловдив. Устройството е двупосочно, от най-висок клас и е единственото по рода си в града. Намира се в Мол Марково Тепе, на партерния етаж до входа откъм х-л Лайпциг.

Може да закупите: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero и Dash и да продадете Bitcoin, Litecoin или Dash.

Обменните курсове на криптовалутите, които прилага АТМ устройството са идентични с курсовете „Ние купуваме“ и „Ние продаваме“ на уебсайтът на DGCASH, а комисионната, която събират е приблизително 3% от пазарната цена и е включена в обменния курс. Допълнителни такси не се начисляват.

Лимитът на единична транзакция е 9950 BGN. Ако клиентът желае да закупи или продаде криптовалута на по-голяма стойност, може да повтори операцията многократно.

При закупуване на криптовалута може да заплатите с български левове, евро или щатски долари. При продажба на криптовалута ще получите български левове.

Ако не разполагате с портфейл, където да Ви бъде изпратена закупената криптовалута, устройството може да издаде хартиен портфейл или безконтактна NFC карта. Посредством NFC картата може да закупите и продадете криптовалута само с едно докосване на NFC четеца, както на нашите АТМ устройства, така и на всяко друго устройство, което поддържа NFC функционалност.

Каним Ви да посетите Мол Марково Тепе и да споделите Вашите впечатления от работата с устройството.