Тенденциите при слънчевите очила за 2019

2
408
Добави коментар
svetla58
svetla58

Слънчевите очила са този аксесоар, който тенденциозно се приема за необходимост предимно през пролетта и лятото. Голяма грешка! Слънчевите очила са необходимост през цялата година. А през зимата имат голяма роля в това да предпазват очите ни от лъчите на слънцето и от прекалено искрящата белота на снега и огледалния ефект, който създава той. Така че нека да хвърлим един поглед и на тенденциите в слънчевите очила, които да следваме до края на 2018 и цялата 2019-та.
Ние просто не можем да се наситим на тези иновативни дизайни. Избрахме няколко от тях, които да ви представим, на които вие също няма да устоите.

Супер изтънено котешко око

Наблюдава се непрекъснато пренасочване към по-тесни профили и силно изявен аскетизъм. Преувеличените крилати форми в края на рамката са подчертани от супер тънките силуети.

Разширен правоъгълник

Увеличен в разширен профил на правоъгълник – контрапункт на предния минимализъм, вдъхновен и поддържан от духа на 80-те. Удобството и абсолютното усещане за свобода – всевъзможни цветове, комбинации и украси – всичко е възможно, всичко е допустимо. Избирайте ярки и смели цветове.

Щитът

Тази тенденция не е никак нова, но актуалността й остава все толкова популярна и днес. На улицата, в офиса, на ски пистата, на подиума… навсякъде можете да видите „маската” в задължителния си полупрозрачен неподражаем стил. Огромни профили с плосък долен завършек. Цветната леща е важна и задължителна!

Овална рамка

Овалната форма е нова алтернатива на познатия закръглен стил, който е в тенденция през последните няколко сезона. В допълнение към очилата с овална форма има и спортен ръб от 90-те години.

Безцветна рамка

Пълната освободеност от всякакви граници намира своето тотално изражение именно в този тренд, където ограничения във формите, цветовете или рамките – НЯМА. Извити силуети, огромни квадрати и всевъзможни форми са отличителните белези на тази тенцденция.

Ретро oversize рамки

Уголемените размери винаги са били част от модата и продължават да се носят в Pre-Fall като алтернатива на строгите нотки. Обновеният интерес към това вълнение е породен от ретро звученето, което се надига над лещите.

Ретро Спортни авиатор

Авиаторът се развива в съответствие с носталгичните и спортните влияния на сезона. Активните детайли идват под формата на контрастни цветове и във формата на щит.

Редактор: Марина Делева