Пазете се! Ето кои зодии са най-лошите шофьори

1
154
Добави коментар
slavchev
slavchev

Отговор ни дават астролозите, базирани на качествата на всеки знак и… застрахователна компания, която е направила статистика.

Ако искате да опознаете човека – вижте как се държи зад волана. И така, започваме с отличниците.

Дева – те са педнати и следват стриктно правилата. Докато отвъре могат и да се взривяват – никой от пътниците няма да разбере.

Лъв – пътят е създаден за тях. Както и магистралата. Но за щастие, като щедър монарх на пътя, той позволява и на другите да се възползват от него. Може и да предприеме рискови маневри, но докато е първи – останалите също са в безопасност.

Скорпион – това са може би най-драматичните шофьори. Никой не може да кара по-добре от тях… И трябва да го чуе до девето коляно. Справят се със самото шофиране, но не и с гнева.

Везни – те са нерешителни, но като цяло имат много добър усет за това как да избегнат опасностите. Като цяло се справят, стига около тях да няма трафик.

Рак – не си и помисляйте, че ще се качите при рака без да си закопчаете колана. Толкова са стриктни, че са чак досадни. И въпреки това, при напечени ситуации, нервите им не издържат и могат да вземат грешно решение.

Риби – Нали се сещате, че те живеят в свой собствен свят. Кое да гледат – телефона или сфетофара? Трудно решение. Те имат доста голям проблем с концентрацията.

Водолей – те знаят правилата за движение по пътияата с една единствена цел. Да ги нарушават. Те знаят какво правят на пътя, проблемът е, че то е неразгадаемо за другите.

Телец – можем да ги опишем така: терористи на пътя. Всички ги познаваме като тихите и упорити хора, които отстояват своето. Но когато са на пътя това може да добие чудовищни размери.

Стрелец – всичко е наред, до момента, в който не се окаже, че всички карат ужасно бавно, а стрелецът пак закъснява. А това се случва често. Те могат да бъдат истинско предизвикателство с неочакваните си ходове на пътя.

източник: вести.бг

loading…

Свързани