Разкриха Фики Стораро! Ето коя е тайната му любовница СНИМКА

1
150
Добави коментар
slavchev
slavchev

Прелюбодеецът си паднал по певица от „сериозния жанр“. Синът на чалга барда Тони Стораро Фики върви по стъпките на баща си и въобще не смята да остава верен съпруг, научи репортер на LifeOnline.bg.

Фики си има тайна любовница, която умело крие, макар вече да е семеен мъж с жена и дете.

Според ХотНюс чалгаджията си организирал тайни рандевута с екзотичната близначка Владислава Димитрова, която заедно със сестра си Алекс нашумя с участието си в „Х-Фактор“ през 2013 година.

Благоверната на Фики – Гюлджан научила за изневерите му, но била наясно още преди да се омъжи за него, че я чака такова бъдеще, затова и си мълчала и преглъщала всичко.

Близначката Влади била тайната любовница на Фики Стораро

Още преди да се вземат, майката на Фики Валя и обяснила какво е преживяла с баща му Тони, и че най-вероятно ангелите на Фики не са по-силни, пък и е видял достатъчно „добър“ пример от баща си. Тя й обяснила, че в името на семейството трябва да си мълчи и да преглъща изневерите на неверника.

„Крушата не пада по далеч от дървото. Какъвто бащата на Фики, такъв и сина му“, коментират в чалга средите и отбелязват, че братчето на Фики Емрах също се е отдал на разгул и разврат със знайни и незнайни нощни пеперуди.

И нищо чудно с такъв баща – фолк ветерана Тони Стораро е всеизвестен с креватните си афери, които включват не една и две колежките, както и много манекенки, плеймейтки и обикновени проститутки, но любимо му било да прелъстява заможни бизнес дами.

За отношенията на Тони със Софи Маринова се разнасят легенди, славата му на велик любовник се носи от уста на уста и много жени, които го познават отблизо, твърдят че той с лекота ги омайва, а скоро след това ги качва до рая.

Неговата жена Валя също живеела с мисълта за изневерите му години наред. Стискала зъби и мълчала, тъй като знаела, че няма какво да направи, за да избегне това, а все пак иска да съхрани семейството си.

В началото на кариерата си, младият жребец Тони дори криел, че е семеен, уж че това щяло да му пречи в кариерата, истината обаче е, че го правел за не се притесняват девойките да преспиват в леглото му след участие.

Припомнете си, че Фики бе спряган в любовни афери и сдруги свои колежки – Преслава и Галена, които се изпокараха заради него.

Марица

loading…