Астронавт стъпил на Луната с твърдения за извънземните

7
183
Добави коментар
AzZnam
AzZnam

Алън Бийн е бивш пилот на борда на Аполо 12 от мисията през 1969 година, твърди, че по-напредналите цивилизации биха били ‘по-алтруистично и приятелски настроени’. Също така, той твърди, че ‘знае истината’ за извънземните.

Според бившия пилот извънземните все още не са посещавали Земята, защото ако са го правили, биха осъществили контакт с хората. В интервю астронавтът признава, че не вярва, че ‘извънземни са посещавали Земята’, но въпреки това той е убеден, че не сме сами във Вселената.

Интересното е, че Бийн, както и част от колегите му, проявяват огромен интерес към безбройните теории за извънземен живот.

В друго свое интервю, астронавтът заявява: ‘Аз не вярвам, че някой от космическото пространство е посещавал Земята. Една от причините, поради които не вярвам, че ТЕ са били тук е, че една по-напреднала цивилизация, би била по-алтруистично и приятелски настроена – така както е Земята, например. Ако бяха идвали може би щяха да кажат: Ние идваме с мир и знаем от наши проучвания, че Вие имате рак, който убива хора. Ние разрешихме този проблем преди 50 години. Това устройство поставено върху гърдите на човек, ще го излекува и ние ще Ви покажем как работи’.

Бившият пилот на НАСА обяснява, че когато най-накрая имаме способността да пътуваме до далечни чужди светове, вероятно ‘след около 1000 години’, човечеството ще може да помага на извънземни в отдалечени части на Вселената, като им предоставя своите лекове.

Бийн продължава: ‘Има толкова много милиони звезди и тези звезди имат планети около себе си, така че трябва да има и други места, на които има живот, освен на Земята. Може би животът на някои планети наподобява нашия от преди 100 000 години, на други живота ни в днешни дни, а на трети вероятно живота ни, но след 10 000 години’.

Доктор Едгар Мичъл, астронавт от Аполо 14, капитан във Военновъздушните сили и основател на Института по ноетични науки заявява противното: ‘Ние не сме сами във Вселената, те идват тук от много дълго време насам’.

Нещо повече, доктор Браян О’Лиъри, бивш астронавт на НАСА и професор по физика споделя следното:

‘Има изобилие от доказателства, че сме осъществявали контакт, че те ни наблюдават от дълго време, както и че появяването им е странно от всяка традиционна гледна точка. Допускам, че в двигателните им системи се използват технологии свързани със съзнанието, тороиди, както и едновременно въртящи се магнитни дискове, което изглежда спада към феномена НЛО (неидентифициран летящ обект)’.