8 тайни за загубата на тегло, които всички учени и диетолози знаят, но крият от нас!

1
131
Добави коментар
slavchev
slavchev

Змията е свещен символ на трансформацията, известен още от древни времена. За да се промени и да расте, тя трябва да загуби кожата си.

Процесът е доста неприятен, може да се каже дори болезнен. Лошото влечуго страда, втрива се във всички предмети и различни повърхности само и само, за да я свали и накрая се отървава и става по-силна и по-здрава от всякога! Ако искате да отслабнете, променете тялото си – трябва напълно да промените навиците си. Така както змията променя старата си кожа, ще трябва да пуснете онова, с което сте свикнали. В противен случай резултатът просто няма да има!

В теб се крие най-важното – да започнеш!  За да се стопят килограмите, трябва да промените своя  подход за намаляване на теглото. Подгответе се да бъдете изненадани!

Как да започнете да губите теглото си

От край време знаем, че най-важното е да преброим калориите. Ако намалите броя на консумираните калории и увеличите потреблението им, загубата на тегло ще започне. В действителност, за да се намалите теглото, трябва да поставите количеството въглехидрати под контрол. Трябва да приемате повече мазнини и протеини, въглехидратите – оставете настрани! Сьомга, сардини, херинга, ядки, авокадо, месо, яйца: всички тези продукти ще допринесат за баланса на омега-6 и омега-3 мастни киселини в организма ви. Това ще нормализира производството на хормона инсулин и ще спре процеса на активно натрупване на мазнини.