Много точна нумерологична прогноза разкрива какви изненади ви е подготвила Годината на земната свиня

1
114
Добави коментар
slavchev
slavchev

Posted by: Елена

in Интересно

46 минути ago

7 Views

loading…

В момента, в който са били измислени числата, са се появили хора, които са вярвали, че те имат свръхестествени и магически качества. Науката, която се занимава с това, се нарича нумерология.

Нумеролозите извършват специални изчисления и правят хороскопи и прогнози, за да определят кои дни са благоприятни и кои – не, да предскажат бъдещето или просто да разгадаят характера на човека.

И тъй като сме в навечерието на новата година, днес ще ви разкрием какво ви е подготвила Годината на земната свиня според датата ви на раждане.

Животът на всеки човек преминава през деветгодишни цикли, като всяка година си има свое собствено числено значение и енергийна вибрация. Знаейки в какъв годишен цикъл и под влиянието на каква енергия се намирате, можете да планирате и дори да прогнозирате живота си. За да направите това, трябва само да изчислите личното си число за годината.  То показва каква е главната енергийна характеристика на годината, позволявайки да планирате делата си по най-правилния начин.

Запишете на лист хартия рождената си дата (число, месец и година), сменете годината на раждане с годината, която предстои да посрещнем – 2019, и съберете всички числа. При получаване на двуцифрено число, трябва да съберете цифрите още веднъж, за да се получи едноцифрено.

Пример: 18.05.1990. Годината на раждане заменяме с 2019 –  получава се 18.05.2019. Започваме да събираме числата по следната схема: 1+8+0+5+2+0+1+9 = 35 = 3+5 = 8. 8 е числото, под което за вас ще мине новата година.

А сега е време да ви разкажем за значението на числата от 1 до 9!

1 – нови начинания и идеи

Очаква ви време на перспективи и промени. Това е активен и пълен с енергия период, в който ще се реализират всички нови начинания. Използвайте го, за да осъществите плановете, идеите, целите и задачите си. Не се страхувайте да поемате отговорност, да показвате лидерство и инициативност – те ще допринесат за успеха на всичко, с което сте се захванали. Не пропускайте възможността да реализирате идеите и мечтите си!

През 2019 година можете да сключите сделка, да подпишете интересен договор и да проведете куп успешни преговори. Опитайте се да правите по-често комплименти на други хора, а ако ви помолят за съвет – не се колебайте да им дадете такъв. Избягвайте конфликти и изясняване на отношенията – това може да доведе до неприятни последици.

В личен план през новата година може да се запознаете с много интересен човек.

2 – дипломатичност и сътрудничество

Очаква ви период на усъвършенстване и активно насърчаване на започнатото. Използвайте го, за да възстановите реда в текущите си дела, да ги коригирате и допълните с нужните детайли. Не бързайте и не се суетете, бъдете уравновесени.

Като цял годината е насочена към взаимоотношенията и сътрудничеството. Опитайте се да не влизате в конфликти, бъдете дипломатични, за да избегнете острите ъгли. Хармонизирайте всичко около себе си! Изградете взаимоотношения с бизнес партньори, общувайте повече с приятели, прекарвайте времето си с близките и семейството, като ги обграждате грижи и внимание.

В личен план може да се започнете отношения с човек, които ще имат перспектива цял живот.

3 – творчество и създаване

Време на обществен живот и творческото изразяване. Получаването на нови знания, способността за намиране и правилно използване на необходимата информация – всичко това ще ви помогне лесно да реализирате идеите и проектите си не само на работното място. Опитайте се да си взаимодействате по-често с околните, за да създадете повече полезни контакти.

През 2019 година ще почувствате вълна от енергия и желание да покажете всичките си таланти. Възползвайте се максимално от времето. Сега вашето вдъхновение може да превърне всяко хоби в успешен бизнес, а благодарение на вашия ентусиазъм, хората ще започнат да ви търсят.

В личен план ще предизвикате истински интерес в противоположния пол, а човек, с когото може би се познавате от дълго време, ще се превърне в нещо повече за вас.

4 – време за работа и реализиране на възможности

Период на активен труд и лична дисциплина. Опитайте се да не промените нищо в живота си и бъдете готови да се посветите изцяло на работата или бизнеса си. Концентрирайте се върху решаването на бизнес въпроси и задачи. За да увеличите ефективността в организацията на процесите, използвайте знанията за управлението на времето. Времето ще изисква от вас да бъдете практични, внимателни и решителни.

През новата година не са изключени неприятности, свързани с финансови затруднения. Въпреки факта, че това са временни затруднения, се опитайте да направите всичко по силите си, за да не се превърнат в пълен крах. Периодът е подходящ и за решаване на семейни и битови проблеми. Прекарвайте повече време с близките си, срещайте се приятели, завършете ремонтите или преустройството на дома си.

В личен план ще се запознаете с човек, който ще е финансово независим и голям професионалист в областта си.

5 – промени и нови възможности

Година на максимална енергия, промени и интелектуална комуникация. Ще бъдете разкъсвани от желанието да живеете активно, да се развивате и да пътувате. Използвайте това време, за да придобиете нови знания или умения, които ще ви бъдат полезни в бъдеще. Годината ще бъде динамична и ще ви предостави много възможности и нестандартни решения – не се колебайте да ги използвате смело, за да реализирате плановете си. Предстои ви да взимате решения и да правите избори, затова винаги се старайте да реагирате бързо на външните промени, да покажете гъвкавост и баланс, за да не пропуснете шанса. С появата на нови запознанства и перспективи, можете да откриете в себе си желание да смените работата си, професията си и дори мястото, на което живеете.

В личен план, ако се запознаете с човек, с когото смятате да имате сериозни отношения, най-вероятно той ще бъде вятърничав и свободолюбив, така че не разчитайте на много на тази връзка.

6 – страшно много отговорности

През тази година жизнената ви енергия намалява и ще се почувствате по-спокойни. Обърнете внимание на семейството, на бизнес партньорите си и на човека до себе си. В деловата сфера показвайте дружелюбност и организирайте нещата по начин, който да кара околните да се чувстват комфортно и удобно във вашата компания. Бъдете доброжелателни, приветливи и радушни със семейството, приятелите и колегите си. Това е подходящо време за изграждане и укрепване на съществуващите взаимоотношения или за завършване на старите. Обърнете внимание на здравето си, излизайте по-често сред природата, посещавайте музеи и театри, отделете време и пари, за да подобрите уюта в дома си.

Следващата година можете да сключите дългосрочни сделки, а новите бизнес контакти обещават да бъдат много силни. Въпреки общата положителна настройка на този период, бъдете внимателни с обкръжението си, защото не е изключено да станете жертва на измама или предателство.

В личен план годината е идеална за лични запознанства. Всички хора, които срещнете, ще бъдат романтични и надеждни.

7 – осъзнаване на живота и мястото ви в него

Време за самоанализ, опит и дълбоки мисли. През следващата година ще се потопите във философски мисли за вашата мисия, за взетите някога решения и начина, по който са повлияли на живота ви. Сега имате сили да анализирате, да мислите логично и да усвоявате информацията – използвате това, за да получите нови знания.

Запишете се на курсове за повишаване на квалификацията, споделете вашите знания и опит с другите. Опитайте се да не предприемате активни стъпки, за да популяризирате себе си и опитайте да избегнете финансовите сделки (особено внимавайте при подписването на документи). Най-печелившата инвестиция е в ново образование.

В личен план човекът, с когото ще се запознаете, ще бъде общителен, интересен и „дълбок“.

8 – увереност в постигнатото и финансова стабилност

През тази година ще можете да поправите финансовото си положение, без да полагате големи усилия в търсене на източник на доходи. Това обаче не означава, че не трябва да бъдете нащрек: заради привлекателността на лесните пари можете да се впуснете в съмнителни приключения. Може да имате трудности в общуването и конфликтни ситуации, особено с партньорите затова се постарайте да сдържате емоциите си.

Като цяло, периодът ще ви даде увереност в собствените ви сили, ще открие пред вас нови възможности и начини за изпълнение на планове ви. Сега сте активни, изпълнени с решителност и ентусиазъм и ще можете да се изявите във всяка област. Добре е да помислите за издигане в кариерата! Също така времето е подходящо за нерешени правни въпроси или въпроси, свързани с договори и документи.

В личен план, човекът, с когото ще се запознаете, ще бъде много мъдър и ще размишлява много върху красотата и хармонията.

9 – завършващ етап и подготовката за нов цикъл

Ще реализирате плановете си, свързани само с онези дела, които са на финалната права. Всичко останало, което сте запознали, ще остане недовършено. Не планирайте нищо ново и изкарайте годината спокойно, анализирайки натрупания опит. По възможност помагайте повече на околните и проявявайте грижи (особено към по-възрастните).

2019-а е добро време да се заемете с духовни практики и медитация, да изучите културите на други страни, както и да се отправите на пътешествие. Ако загубите нещо, постарайте се да погледнете философски на загубата – това означава, че в бъдеще няма да имате нужда от него. Гответе се за следващия кръг от жизнения си цикъл – ново начало, цели и задачи.

В личен план ще се запознаете с човек, който ще има много силен характер. /jenata.blitz.bg

Твоята оценка

Общо гласували

Свързани