Снощи нямаше нищо в хладилника като се прибрах, а така не ми се ходеше да пазарувам и се сетих за това, направо се пръснах!

1
133
Добави коментар
slavchev
slavchev

Вчерашният хляб е жизнена линия за студенти и работещи жени. От него можете да си приготвите крутони, пайове, пици и дори палачинки. Той е бърз, вкусен и ниско бюджетен.

Ако имате малко време за готвене, но искате нещо вкусно, използвайте простата рецепта на КОЧ, която винаги върши божествена работа

Ще ви отнеме само 30 минути, за да изпечете вкусно и сочно хлебче с кашкавал, чесън и зеленчуци. Комбинацията от съставки е проста и гениална – добре, кой не обича разтопен кашкавал и вкусната миризма на чесън? Ние гарантираме на семейството ви, че ще ви бъдат благодарни след тази рецепта и ще искат пак да им направите

Какво ви трябва:

1 брой хляб
кашкавал 100 g
масло 100 g
Чесън 3 скилидки
магданоз 1 стрък
подготовка

Начин на приготвяне:

Пресовайте чесъна, настържете кашкавала, нарежете накрая магданоз. Разбъркайте всички съставки в масло, нагрято до стайна температура. Сместа трябва да бъде хомогенна. Вземете вчерашния хляб и направете дълбоки разфасовки диагонално, без да пробивате хляба. Напълнете всеки разрез с пълнежа.

Загрейте фурната до 200 градуса. Опаковайте хляба в фолио и го печете в продължение на 20 минути. След това отворете леко фолиото и печете хляба още 3-5 минути, докато върхът се изпече. Сервирайте горещ.

Опитайте – няма да съжалявате! Бон апетит.

Твоята оценка

Общо гласували

loading…