Научете тази молитва и я разпространете: Тя сбъдва желания и може да промени живота ви

1
136
Добави коментар
slavchev
slavchev

Често трудностите в ежедневието се отразяват върху психиката ни по много отрицателен начин и водят до негативна промяна, която преодоляваме трудно.

Ако сме по-податливи, лесно можем да изпаднем в униние, водещо до трайна депресия. Тези състояния са изключително опасни, защото често отключват неподозирани и деструктивни мисли и идеи, научи КОЧ. Тогава се налагат консултации с лекар и последващо лечение. Вместо да следваме този ход на събитията, можем бързо и лесно да променим нещата, като ги изпреварим. Това разкрива Джоузеф Мъри в книгата си „Магическата сила на разума“

Тезата му е, че силата на човешката психика е необятна и може да ни предпази от всякакви беди, стига да следваме верния път. Мъри споделя своята тайна молитва, която го е измъквала от куп неприятности. Съветът му е да я четем сутрин и вечер, когато още не сме се събудили напълно или се унасяме за сън. Авторът е изпитал удивителната й сила при 3 критични ситуации в живота си и ефектът винаги е бил уникален.

Ето и самата молитва, която сбъдва желания и променя живота.

„Даровете на Бог са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила.

Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброта за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото свято присъствие.

Аз по Божествен начин се насочвам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог са мои пътища. Думите, които произнасям, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така!“

Източник: вижти

loading…

Научете тази молитва и я разпространете: Тя сбъдва желания и може да промени живота ви

5 (100%) 1 vote