Пожелания за имен ден

22
Добави коментар
magdalena_wm
magdalena_wm

Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл!

###

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

###

Да ти е живо и здраво името, със здраве го носи, да не свършва виното и дръзките мечти!

###

Честит имен ден. Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума – да ти е леко сърцето и тежък джоба!

###

Честит имен ден, приятелко, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!

###

Честит имен ден! Дано никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота! Да се разлистваш, да се плодиш,да се множиш и аз да имам участие в тази работа!

###

Честит имен ден! Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

###

Нека в живота ти винаги има музика и смях.

И не забравяй, че след всяка буря идва дъга!

Чести празник!

###

Бъди добра, бъди щастлива,

върви с една звезда в нощта

и нека никога да не заспива

смеха на твоята устa.

Сподели във Фейсбук

Имен ден
Пожелания за имен ден