Избор на отопление

1
177
Добави коментар
dakata2002
dakata2002

Ако инсталирате или обновяват отоплението в дома си електрическите уреди могат да бъдат решенията за вас. Различаваме три типа ел- отопление лъчисти радиатори, акумулиращи радиатори, конвектори. Конвекторите дават бързо затопляне на помещенията със среден обем. Топлината се разпространява чрез циркулация на въздуха. Студеният въздух навлиза в долната част на уреда след това се затопля при контакта с нагревателя и се отправя нагоре.

Работата на уреда се командва чрез термостат електронен или механичен. Лъчистите радиатори произвеждат хомогеннa топлина близка до тази на слънчевото греене. Топлината се разпространява чрез лъчение. Електрически нагревател разположен върху плоча и предава топлината си на околните предмети и стени.
Видове радиатори

Температурата е по-равномерна и естествена усещането за топлина е по-приятно отколкото при конверторите. Предимствата: мека и хомогенна топлина подобна на слънчевата. Естетични уреди които не изсушават въздуха в стаята. Акумулиращият радиатор ви дава мека и хармонична топлина. Независимо дали затопля флуид или твърдо тяло: принципът е един и същ електрически нагревател затопля флуид или рефлектор във вътрешността на уреда. Топлината се акумулира и се излъчва постепенно мека и хомогенна от пода до тавана. Топлината се излъчва от цялото отоплително тяло и радиатора е постоянно топъл. Предимствата: удобство сравнимо с това на централното парно по-мека и хомогенна постоянна топлина адаптирана към вашите нужди. Благодарение на възможността за регулиране, и значителни икономии от сметката за ток.Постоянна топла точка защото когато термостатът прекъсне захранването радиаторът остава топъл. Благодарение на топлината която е акумулирал. Друг важен момент може да спестите до 25% от ел -енергията с помощта на програмирането. Ако инсталирате система за програмиране може да регулирате потреблението си на енергия и желаната от вас температура с помощта на термостат и лесен за управление програматор. Имате постоянно топлина и намалявате сметките си за ток. За да изберете подходящия за вас радиатор трябва да знаете. Каква е необходимата мощност за всяка стая във вашия дом.

Aко се нуждаете от помощ за отопление

 за вашия дом свържете се с нас 

ние сме готови да помогнем.