5 Андроид приложения за обработка на снимки

3
478
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Всички нови модели телефони излизат с все по-добри камери. Мобилните приложения за обработка на снимки набират все по-голяма популярност успоредно с повишаване на качеството на мобилната фотография. В инстаграм съществуват много инфлуенсъри, които снимат и обработват с телефоните си. Един от тях е Cocu Liu.

Мобилната версия на Adobe Photoshop е с лек и приятен интерфейс, което го прави удобен за бърза и лесна обработка на снимка. Има много полезни инстументи за рязане на снимка, изправяне, завъртане на снимката. Също тъка разполага с интресна колекция от филтри, рамки и други ефекти. Винаги можете да сравните снимката преди и след, както и може да пробвате магическия бутон, който прави автоматични настройки на снимката. Също така можете да правите и колажи от снимки.

Предимството на това мобилно приложение е възможността да добавите към снимките си арт ефект. Чрез инстументите имате избора от над 2 милиона комбинации на безплатни ефекти. Много фотографи го използват заради Double Exposure ефекта. Също така апликацяита има голям набор от  шаблони за колажи. А може и да направите вашата снимка да изглежда като рисунка с молив.

AirBrush е по-насочена към хората, които обичат да си правят селфита и да се снимат като цяло. Чрез инструмените на програмата можете:

да си избелите зъбите да премахнете пъпки и акне да осветите повече очите си да направите кожата си по мека

Това са наистина полезни инструменти при обработка на портретна снимка. Естествено освен тези инструменти AirBrush разполага с голям арсенал от филтри и ефекти.

С над 100 милиона изтегляния PicsArt е едно от любимите приложения за редактиране на снимки на много хора. Причината, поради която PicsArt е такава, се дължи на големия брой опции, които имате за персонализиране на вашите снимки. Предлага се с вградена функция за камера и социална мрежа за споделяне на снимки.

Други характеристики включват колаж, рисунка, рамки, стикери и др. Приложението е достъпно безплатно с някои покупки в приложението, но трябва да се справяте с реклами.

Snapseed е мощен редактор за снимки на Android, който носи доста възможности.Той е достъпен безплатно и също е без реклами. Приложението има удобен за потребителя интерфейс, който е лесен за използване, просто натиснете върху екрана и отворете всеки файл, който ви харесва.

Snapseed разполага с много различни видове филтри, за да промени вида на снимката, включително 28 различни вида инструменти.Веднъж направено с редактора, можете лесно да експортирате файла, за да го запазите или да го споделите с приятелите си.

Източници:

Fossbytes – Tech Guides, News, Reviews & Videos

https://www.androidauthority.com