Зимни модни тенденции: Ботушите

1
285
Добави коментар
clashbade
clashbade

Зимни модни тенденции: Ботушите

Един бърз поглед към актуалните модни блогове е достатъчен, за да ни стане ясно, че тази зима дизайнерите препоръчват или напълно ниски дамски ботуши, или такива със скандално високи токове.

Благодарение на различните модели ботуши, можете да покажете своя стил да се възползвате от топлина и удобство.

За дамите, които трябва да съчетават куп ежедневни задачи и да се справят с предизвикателствата на забързания градски живот, най-доброто решение е да изберат дамски ботуши, които са едновременно модерни и удобни.

Голяма част от класическите ботуши не се отличават с екстравагантност. Основното при тях е да се заложи на качествената изработка и семпъл дизайн. Това ви дава възможност да ги комбинирате с различни облекла и да ги носите няколко сезона.

С дамските ботуши с ниска подметка няма да се чувствате уморени и няма да ви се налага непрекъснато да внимавате къде стъпвате, особено когато навън е влажно и заледено.

Ботушите с този дизайн са идеални за дамите, които предпочитат движението и не се страхуват от дъгите разходки. В случай, че не шофирате и се предвижвате с трамвай до работното си място, вероятно ботушите с ниска подметка ще са най-удобни за ежедневието ви.

Въпреки, че черните ботуши са едни от най-предпочитаните обувки за студените месеци, вие можете да експериментирате с други цветове, особено ако чантата или аксесоарите ви са цветни.

Дори и да държите на елегантността, която  несъмнено се постига с обувки с висок ток, винаги е добре да имате чифт ботуши с равна подметка, най-малкото защото през зимата е добре да давате почивка на краката си и да носите нещо удобно, когато земята е скована в лед.

Високите токове са женствени и привличат вниманието. Ботушите с висок ток ви правят по- предизвикателна и доста сексапилна, така че те са незаменими за вашата зимна визия.

Носете ги в съчетание с плътен чоропогащник, пола тип молив или прилепнали джинси. Не се ограничавайте по отношение на цветове и дължини. Дамите с дълги крака могат да подчертаят своите преимущества с дълги дамски ботуши на ток, които прилягат плътно по краката и ги извайват още по-добре.

Ботушите от естествена кожа или набук ще осигурят достатъчно топлина и комфорт на краката ви. Когато подметките им са с лека платформа, те са достатъчно удобни, за да бъдат носени с часове. Меките, но и достатъчно стабилни и издръжливи материи, са идеални за направата на екстравагантни високи ботуши.

Интересните ципове, орнаменти и допълнителни детайли по ботушите, ги превръщат в уникални модни творения, които просто трябва да притежавате и да носите с удоволствие.

Класическите черни ботуши на ток са  напълно подходящи както за офиса, така и за среща или разходка. Съчетаването им с елегантно вълнено палто или спортно-елегантно зимно яке е лесно и винаги на място.

Най-важното при избора на ботуши все пак е не толкова модерния дизайн, колкото комфорта, който те ви носят през зимата.

Изберете ботуши с грайфери, за да се чувствате стабилни при снежните си разходки навън. Винаги подсушавайте добре ботушите, когато се приберете у дома. Така ще удължите живота им и ще осигурите собствения си комфорт. Добре е да имате поне два чифта, които да сменяте, тъй като те не винаги могат да изсъхнат напълно. Така няма да ви се налага да носите влажни ботуши на следващия ден.

Разгледайте разнообразните предложения на дамски ботуши от Бутик Арена и изберете, за да бъдете модерна и запомняща се.