Вариации на тема дамски обувки

1
179
Добави коментар
clashbade
clashbade

Дамските обувки ви дават милион и една възможности за различни визии, съобразени с повода, вашето настроение и личен стил. И тъй като повечето дами са почитателки на модерните и женствени дамски обувки и искат да имат колкото се може повече от тях, в тази статия ще се спрем на най-използваните визии, в които участват зимни обувки.

Едноцветни обувки

Заложете на един тон, когато се колебаете в избора, не сте избрали подходящи връхни дрехи и не искате да сменяте постоянно чантата си. Съчетайте обувките с цвета на чантата и изберете подходящо палто, така че да се чувствате „в тон“ със зимната мода.

Но не робувайте на напълно едноцветните съчетания!

Дори и да се чувствате сигурни, когато комбинирате своите дамски обувки по цвят с блузата или якето, никой няма да ви упрекне в това, че сте избрали по-различни тоналности и сте по-цветни от обикновено. Ако все пак се питате на кой цвят да заложите, когато носите карирана зимна рокля в сиво и розово, що се отнася до обувките, те могат да бъдат изцяло сиви или с цвят пепел от рози.

Сребърни обувки? Защо не.

Среброто е цветът на зимата и можете спокойно да носите както сребърни дамски обувки, така и модерни боти и ботуши в този цвят. По този начин ще придадете повече шик във външността си, ще привлечете вниманието и ще постигнете празнична визия. Поради металическите оттенъци на сребърните обувки, вие внасяте доза блясък във визията си и заблестявате като истинска звезда. Няма по-подходящо време от времето около Коледа и нова година за подобно бляскаво усещане, нали?

С обувки с червени токове можете да внесете много настроение и цвят във външността си през студените месеци. Комбинирайте ги с кафява рокля и червена чанта с елегантен дизайн и металически елементи.

Ако вашите дамски обувки притежават открояващи се детайли като катарами, токи и инкрустации, те са достатъчно запомнящи се и атрактивни, за да им се наслаждавате, без да се налага да носите много аксесоари и бижута.

При по-семпли тоалети в една гама, можете да си позволите ярки и екстравагантни обувки, които няма да бъдат прекалено крещящи и ще се превърнат в основен акцент във вашата визия. Такива обувки са тези с тигрови или леопардови принтове, обувките от косъм или обувки с множество прорези и комбинации от няколко материи.

Напълно ни е ясно, че през зимата е невъзможно да носите обувки, особено ако е паднал първият сняг, но винаги можете да носите любимите си елегантни обувки у дома, по време на парти и в ресторанта или клуба, в който празнувате.

През зимата има достатъчно поводи за празнуване и за това да облечете красива официална рокля и обувки с високи токове.

Изберете смело такива обувки, каквито харесвате и забравете за това, че навън е студено, след като ще ги носите на закрито.

Високите дамски обувки са задължителни, когато обличате елегантна рокля и искате да се чувствате стройни и женствени. Сатенени, прозрачни, такива от кристали и брокат, обувките, в които ще се влюбите, са вдъхновени от стъклените пантофки на Пепеляшка и ви очакват.

Изберете от голямото разнообразие на дамски обувки на Бутик Арена.