Кои са най-сладките дамски обувки в света | mav.mk

1
225
Добави коментар
clashbade
clashbade

Всяка дама има модел, който я кара да изпада във възторг, когато го види на витрината, но ето кои са най-сладките обувки в света

Със сигурност не сте и мечтали за подобни обувки – те са сладки, съвършено изкусителни и невероятни като творения. Техен създател е американският дизайнер Крис Кембъл от Орландо, Флорида, който е озаглавил колекцията си „Пекарна за обувки“. Той е уцелил нишата, благодарение на убеждението си, че една жена никога не би отказала следните три неща: обувки, шоколад и още един чифт обувки.

Списъкът може да бъде допълван по избор, но безспорно е ясно, че няма дама, която да не остане очарована, ако получи подобна изненада. Да държи в ръцете си любимите обувки и да им се наслади с всички сетива, това се казва сбъднато коледно желание!

Самият Кембъл също е известен със страстта си по обувките, както и към десертите, а с комбинацията от двете, той вече е на път да се превърне в сензация.

Произведенията му са изпипани до най-малкия детайл, в тях е вложено много старание и любов, както твърдят той и екипът, стоящ зад него.

Клиентите на пекарната определено трябва да са ценители и да се запасят с доста търпение, тъй като изработката на всеки чифт отнема поне месец, а понякога и два. Чакането обаче си заслужава, но то има и своята висока и не особено достъпна цена, която варира от 200 до 500 долара.

Любопитен факт е, че обувките, украсени като сладкиши, всъщност няма проблем да бъдат използвани навън. Всъщност това е основното им предназначение. Тук дамите вероятно ще проявят още по-голям интерес и ще развихрят фантазията си как да ги съчетаят с новата си рокля. Трябва все пак да имат предвид, че ако излязат веднъж на парти с тях, после не биха могли да рискуват да ги сложат на масата си и да ги консумират.

А те изглеждат наистина зашеметяващо и привържениците на захарните изделия трудно биха могли да им устоят. Шоколадови и шарена пръчици, черешки върху сметана, вафлени корички, потопени в сладолед, трицветни тортени блатове, канелени бисквитки с топинг са само част от идеите на дизайнера, решил да издигне в култ сладките обувки. Комбинациите му са вдъхновяващи и могат да предизвикат желанието и на онези, които рядко поглеждат към тези калорични бомби.

От известно време Кембъл е решил да допълни и разработи начинанието си чрез включването на модели сладки чанти, ключодържатели и кейсове за мобилни телефони.