Надежда Михайлова се врече във вечна вярност на Светлин Нейнски

20
Добави коментар
naskoki
naskoki

Евродепутатката- Надежда Михайлова вече отново е семейна жена, след като тя и бизнесменът Светлин Нейнски узаконихи съжителството си, като са се подписаха в посолството ни в Мадрид на трети октомври, разкрива в свое интервю елитната дама.

Надето Михайлова не е била облечена в булченска рокля, а в стилен костюм. А, най- важните свидетели на тайното бракосъчетание са били четирите им момичета, тъй и двамата младоженци имат по две дъщери от предишните си бракове.

Булката разказва подробности около щастливото събитие и за предизвикателството отново да каже заветното „да“. Тя е била водена от силната си любов и увереността, че чувстствата на Светлин са автентичните. Признава, че не съжалява за нищо, което е изживяла дотук и че ще запази всички спомени „в душата си при най- ценните неща.“

Надежда и Светлин са  пазили в тайна щастливата дата, защото не са искали да я превръща в светска суматоха.

„Не беше тайна и нямаше как да остане. Не съм искала да правя от брака си медийно събитие. Постарах се да го опазя от фалша, нещо, което е толкова важно за мен. Да го предпазя от нездравото любопитство, от камерите, от приказките- поне доколкото мога… Естествено коментари винаги ще има. Но това не ме интересува. Важни са само отношенията с децата ни, помежду ни и тези с приятелите, с хората, на чието мнение държа. Всичко останало е много далеч от мен, за да може да ме засегне“- разкрива хубавото Наде.

Честито и Горчиво!!!