Кои са топ сенките за очи за дамите през новата 2019-та

3
181
Добави коментар
seoslav
seoslav

Модата диктува правилата не само в облеклото, но и в грима

Гримът е важен детайл от цялостната визия на всяка дама. Някои предпочитат да имат по-естествено излъчване и залагат само на добра основа в комбинация с леко подчертаване на очите. Има поводи обаче, които си заслужават да експериментирате, или просто разнообразете ежедневието си със следните съвети за актуалните сенки през новата 2019-та:

Ярки и наситени нюанси

Това са цветовете, които постоянно срещаме в природата. Те са способни веднага да ни грабнат със своята пъстрота и яркост. Сред тях са червеното, розовото, синьото, жълтото и зеленото. Една наситена палитра от тонове, която ще е доста модерна през следващите месеци.

Геометрия и графика

Няма да ви връщаме в час, а просто ще ви призовем да сте по-дръзки и да развихрете фантазията си, когато седнете пред огледалото. Много интересни и забавни сега са елементите от геометрични фигури, линейни акценти и графични изображения върху кожата. Тях може да поставите не само върху клепача, но и в зоната под веждите, над тях или встрани на окото. Смело, но доста свежо и характерно предложение.

Едър бляскав брокат

Ако до скоро сте били склонни да поръсите с малко брокатен прашец ъглите на окото си, днес може да бъдете по-щедро с количеството. Спокойно може да го нанесете върху целия клепач, а колкото по-едри са частиците, толкова по-забележителен ще е вечерният ви грим. Опитайте и техниката с поставяне на брокат в основата на окото, която леко преминава към носа. През 2019-та година това е фаворитът на всички дами, които обожават нощните купони.

Очна линия, но не и черна

Край на очната линия в черен цвят – поне за известен период може да я оставите настрани, а вместо нея да инвестирате в жълта или лилава. Разбира се, ако се чувствате неуверени при поставянето й, по-удачно е да разчитате на цветните моливи. Най-сетне излизаме от скучните рамки при рисуването около окото и можем да си позволим всякакви волности.

Опушен грим във виолетово

Следващите 365 дни определено обещават да са доста вълнуващи и интересни. Опушеният грим от много време властва и налага стандарти в предпочитанията на нежните представителки, но днес той вече не е нужно да бъде сив, бежов или в класическото черно. Виолетовото се завръща във всички свои тоналности, даже и в по-ретро изпълнения, за които си спомняме бегло. Съчетанията с тюркоазено, златисто, жълто или оранжево са не просто разрешени, но и препоръчителни.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани