За това как бързо да се разпадне Русия

1
144
Добави коментар
stivi56
stivi56

Страните от Запада и техните специални сили се мятат като риба на сухо, решавайки проблема как все пак да накарат Русия да се разпадне? Ако не да се разпадне, то поне така да се отслаби, че да не бъде геополитически конкурент, а още по-малко икономически.

Работят специалисти-психолози, вливат се тонове вечнозелени пари в поддръжка на петата колона. Работят цели отряди по психологически диверсии и всичко това е напразно. Къде се крие тази загадка? В това, че фантазията на западните аналитици не работи, няма повече полет на мисълта? А всъщност всичко е много по-просто.

 

 

Не трябва да се пращат самолетоносачи в Черно море, а и санкциите срещу Русия единствено ѝ носят плодове. Да, първо бе тежко, но след това разбрахме кой с кого е. Веднага се видя кои са нашите истински приятели, а кои просто „нашите партньори”. А за да се приближите до победа над руснаците, трябва да четете руска класика.

А сега четете и записвайте:

Трябва да се отменят всички санкции, мита и визи. Ако гражданинът на Русия пресече границата във вашия „западен свят”, веднага да му се връчват пет хиляди евро за дребни разходи.

Да се разреши на руския човек да прави всичко, което му се прииска! Ние трябва да бъдем на равнището на богове.

Абсолютно на всеки гражданин на РФ да се изплаща годишен данък. Парите трябва да се вземат от страните в ЕС, САЩ, Канада и Австралия. Не се вълнувайте – това е значително по-евтино от издръжката на петата колона.

Отвсякъде да ни възхваляват нас, руснаците. Постоянно да разказват какви сме умни, добри и изобщо най-прекрасните на света.

ТОВА Е! Това е достатъчно.

Няма да изтекат и десет години и ние сами ще загробим и селското си стопанство, и промишлеността, няма да остане образование, а културата ще бъде само в далечните селски библиотеки. Ние всичко ще зарежем, абсолютно ВСИЧКО! Тогава ще може да ни разбият с голи ръце.

Просто ние сме такъв народ. Когато всичко ни е наред, ни пада пердето и ние потрошаваме всичко, както става в СССР или в Империята преди 1917 г. Но ако се опитват да ни унищожат, враговете ни заобикалят и заплашват с гибел, когато се опитват да ни стъпчат, а паметта за нашите предци да се смели на прах. Ако нашата Родина е потъпквана от ботуша на окупатор…

Тогава избираме единственият верен път – съпротивата. И ние можем да се съпротивляваме, да правим най-великите подвизи, да създаваме най-велика култура и традиции. Ние с партизански отряди громим най-добрите армии на света, а след това нашата армия изравнява със земята всички останали, научавайки европейците да се къпят, перат и по нужда да ходят на нужните места.

Ние летим в космоса, извършваме открития, овладяваме напредвали технологии. И ако в страните от Залеза правят само атомна бомба, то ние още и атомни електроцентрали строим. Ние сме единствените, които минаваме Северния морски път, на единствени по рода си ледоразбивачи.

Но Вие, западни демократи, няма никога да разберете това. И слава Богу…

 

Превод: В.Сергеев