Неприятна вагинална миризма? Природата има решение!

1
148
Добави коментар
borola
borola

Ако търсите ефективен и безопасен начин, за да се справите с лошата вагинална миризма, значи сте попаднали на точната статия. Продължавайте да четете, за да разберете с какво и как може да ви помогне природата.

Природни решения срещу нехарактерна вагинална миризма
Ябълков оцет

Оцетът от ябълки е от изключителна полза в борбата срещу лошата вагинална миризма. Благодарение на силно изразените си противогъбични и антимикробни свойства, той съдейства за възстановяване на баланса между микроорганизмите във влагалищната микрофлора, основна причина за възникването на смущаващия проблем. За да се убедите в положителното му влияние, трябва да си приготвите напитка от него. Това е изключително лесно – изсипете 30 мл ябълков оцет в 200 мл вода, разбъркайте и изпийте. След 2 седмици, редовен прием, ще усетите разликата!

Масло от чаено дърво

Силен антисептик, чаеното дърво е от изключителна полза за премахване на неприятна вагинална миризма. Ако не вярвате, пробвайте да измиете интимната зона с разтвор, приготвен от 3 капки масло от чаено дърво и вода, и се убедете сами.

Сода бикарбонат

Хлебната сода е друго натурално средство, което се използва успешно за справяне с нехарактерната вагинална миризма. Дайте й възможност да разгърне потенциала си, като разтворите 100 гр от нея в 250 мл вода. След това добавете така получения разтвор във ваната с вода. Останете във ваната 20-30 минути, а после се наслаждавайте на резултата.

Кисело мляко

Любимият на много хора млечно-кисел продукт е ефективно природно средство за елиминиране на лошата вагинална миризма. Тайната на действието му се крие в обилното количество пробиотични бактерии, които съдържа. Позволете на тези пазители на интимното здраве да ви помогнат да разрешите проблема, като наблегнете на консумацията на кисело мляко. Ако го сторите, неприятният мирис „там долу“ ще изчезне и бързо ще възвърнете интимното си самочувствие.

Още две доказани природни средства – врагове на лошата вагинална миризма!

За да преборите неприятната вагинална миризма веднъж завинаги непременно трябва да се вслушате в съвета на специалистите и да се доверите на Лактобор/Lactobor® капсули и Лактобор Интим/Lactobor® Intim вагинален гел. Тези два натурални продукта са перфектният тандем, който бързо, лесно и безпроблемно убива нехарактерните миризми от влагалището. Безотказното им действие се дължи на големия брой млечнокисели бактерии в състава и на двата продукта. Попадайки в женския организъм, лактобацилите противодействат на причинителите на специфичното „ухание“. Това обаче не е всичко! Освен лошата вагинална миризма Лактобор капсули и Лактобор Интим премахват неприятния сърбеж и паренето, в случай че такива са налице. И двата продукта имат удобен прием и са напълно безопасни, Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции поради изцяло природния произход на съставките.

Преглеждания:
6