Спечелете романтичен уикенд в Европа, спа уикенди, ваучери, подаръчни кошници и още награди от бонбони MERCI

3
339
Добави коментар
pgp

Промоцията ще бъде проведена на 3 отделни периода:

    Период 1 – от 14.01 – до 13.02.2019г. – „Свети Валентин“     Период 2 – от 14.02 – до 07.03.2019г. – „8-Ми Март“     Период 3 – от 08.03 – до 24.04.2019г. – „Великден“

За всеки отделен период, ще бъдат раздавани различни награди, описани по-долу в раздел 5.

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 7 лв. (седем лева) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегления за  седмичните награди.

Всички лица,  закупили продукт/продукти от марката MERCI на стойност по-голяма от 15 лв. (петнадесет) и регистрирали касовата бележка, издадена от съответния търговски обект, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.merci-promo.bg в рамките на Промоцията, могат да участват в тегления за  седмичните награди, както и за големите месечни награди. Преди първата регистрация на касов бон,  Участникът следва да създаде свой потребителски профил на промоционалния сайт www.merci-promo.bg по указания на сайта начин с име, фамилия и имейл адрес, който ще бъде ползван като уникален идентификатор.

Избирането на печелившите („Печеливш/и“) и предоставянето на наградите се извършва при спазване на следните условия: