Рита Ора е новото лице на Escada

1
215
Добави коментар
svetla58
svetla58

Рита Ора е новият посланик на марката Escada
Също така певицата конструира новата “Heart” чанта на Escada.

 

Германският лейбъл реши да освежи визията си, използвайки шармантния образ на певицата Рита Ора. Под ръководството на новия дизайнерски директор Ниал Слоун Ора се появи и в пролетната кампания, заедно с емблематичната “Heart” чанта на марката, която тя композира в любимия си ярко червен цвят.

„Толкова съм развълнувана и за мен е огромна чест да бъда новото лице на Escada за тяхната пролетно-лятна кампания. Всичко се отнася до силни цветове, силни послания и силни жени.”

Кампанията ще стартира на 1-ви февруари, а чантата ще бъде достъпна онлайн и в магазините на марката на 26 март и ще се продава за 1199 евро.

„Escada е марка, с която съм израснала. Спомням си, че гледайки кампаниите им като дете, си мислех, че жените изглеждат толкова мощни. Марката винаги е била пионер в идеята за проектиране на истинската жена от жена.”

Това са думи на Рита Ора, относно възхищението й към основателката на Escada Маргарета Лей.

А Слоун сподели мнението си, че Рита Ора е „Истинска Escada жена”.
„Визиите на 70-те, 80-те и 90-те останаха в историята на модата като най-емблематичните в света, а Рита въплъщава духа на жените от онова време.”

В кампанията Рита е облечена във визия с различна естетика, вдъхновена от осемдесетте години, включваща ярки костюми с големи рамене и монограмен тренч кот в цветовете на дъгата.

Чантата „Сърце” също взима участие в кампанията, като 15 евро от всяка една продадена от тях, ще бъдат дарени на „Women for Women” – благотворителна организация, която подкрепя жени в конфликтни райони като Косово, където е родена и самата Рита.

„Благотворителната организация помага на жените да се изправят на крака и това е много специално за мен. Тази кампания се връща към ДНК-то на Escada и това, зад което застава марката .”

Напоследък Рита Ора засилено тренира уменията си по дизайн. По-рано тази седмица тя обяви, че се е обединила с италианския дизайнер на обувки Джузепе Заноти за съвместно проектиране на капсулна серия от плажни чехли за басейн, стилето сандали и чехли със заострени пръсти.

Редактор: Марина Делева