#10YearChallenge – новата мания в Instagram

1
147
Добави коментар
svetla58
svetla58

Прахът едва се е уталожил от бурята на Bird Box Challenge, която наводни социалните медийни канали по време на празничната почивка – но интернет не губи време с пускането на чисто ново предизвикателство, с което да започне новата година: #10YearChallenge.

Как беше преди 10 години? Колко сте се променили? Това са въпросите, които са възприети за новия челиндж.

Наистина ли искате вашите последователи в социалните медии да видят как сте изглеждали преди 10 години? Вероятно не всеки, но това в никакъв случай не попречи на приятелите ви и български и чужди знаменитости да се включат в предизвикателството за 2009/2019. То се състои в това да споделите своя снимка отпреди 10 години до ваша снимка от настоящата година (или през 2018, ако не сте правили много през последните две седмици), за да покажете колко сте се „разхубавили”.

Новият „вирус” завладява хората в Instagram, Twitter и Facebook, които се осмеляват да покажат как са изглеждали преди десет години, а някои дои се надсмиват над себе си.

Имаше и такива, които се върнаха още по-назад като Тайра Банкс и Джанет Джексън. Други показаха, че почти не са мръднали, а трети са направо неузнаваеми. Нека се посмеем заедно в ГАЛЕРИЯТА ни!

Редактор: Марина Делева