Спечелете 10 телевизора и парични награди по 500 лв., 30 лв. и 10 лв.

2
170
Добави коментар
pgp

Продуктите на ОРГАНИЗАТОРА, които участват в промоционалната игра, са следните: – Брашно за БАНИЦИ 25кг, с промоционален дизайн; – Брашно за БАНИЦИ ЕКСТРА 25кг, с промоционален дизайн – Брашно за БАНИЦИ СУПЕР 25кг., с промоционален дизайн

Участващите продукти са обозначени с промоционални опаковки, на които пише заглавието на промоцията „Играй и Спечели”, и имат налична картонена промовложка със скреч поле за изтриване! Опаковки, които имат промоционален дизайн с текст ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ, но нямат картонена промовложка ПРОВЕРИ ЗА НАГРАДА не могат да участват в промоцията. Организатора не носи отговорност за липсващи картонени промовложки.. В играта участват единствено продукти с промоционални опаковки (продукти с визия на промоцията “ Играй и Спечели”). Продукти, които нямат промоционална опаковка НЕ МОГАТ да участват за спечелването на награди от промоцията и при тях няма вложена картонена промовложка за изтриване на скреч полето.

След крайния срок на промоцията (23:59 часа на 31.01.2019г.), телефонните линии се затварят, но ако в пазара са налични все още промоционални количества на опаковките, то всеки потребител може да се обади на официално публикуваните контакти в уебсайта на компанията, да се свърже с организатора посредством фейсбук страницата, или с Търговския представител обслужващ района му; Крайният срок за предявяване на награда не може да бъде по-късно от 30.Март.2019г.