Хороскоп на 12-те зодии за 20-ти януари, що е то?

2
258
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Публикуваме почти без изменения хороскопа на 12-те зодии за днешния 20-ти януари. Ако звездите не Ви говорят, това е добре. Ако Ви говорят, допийте си от съботата и не изтрезнявайте веднага, понеделникът е все още далече, така де! А сега сега малко астрология, благодарение на уеб сайта, (който обичаме, заради смелостта му), alarmanews.com…

Неделя ще бъде благоприятен ден за подредба и освежаване на дома, въвеждане в експлоатация на нови уреди в кухнята или нова техника. Според сезона във вашата страна, това ще бъде благоприятно време за работа в градината и стопанството. Днес ще получите новина, която ще внесе успокоение за едно ваше притеснение през изминалата седмица. Възможна е среща с жена, която е ваша колежка или с която ще разговаряте по работа. Днес ще имате възможност да изчистите едно недоразумение с мъж, за когото сте смятали, че говори или действа против вас. Внимание ще изискат личните ви вещи, банкови карти и други важни документи. ЛЮБОВ: днес ще възникне противоречие свързано с дете или с по-млад от вас човек. Всъщност днес ще можете да проведете важни разговори да се зарадвате на разумни решения за бъдещето си.

Овен. В любовните отношения сте чувствителни и активни. Само безпочвена ревност може да помрачи щастието ви. Ако възникват проблеми в брака, постарайте се да се отнесете към тях спокойно. Така или иначе всичко може да се реши. Може да решите да спрете сключването на договор или да прекратите работата, ако нещо ви се стори подозрително. Помислете малко или се посъветвайте с юрист, ако не се доверявате на интуицията си.

Телец. Може да сте дотолкова впечатлителни, че да се окажете готови да прехвърлите върху собствените си рамене проблемите на целия свят, а не само битовите проблеми на семейството си. Притежавате дарба да увличате хората със своите идеи. Възможно е да успеете така изкусно да поведете важна беседа, че лесно да постигнете желаните резултати, любимият ви човек е покорен.

Близнаци. Днес сте способни да защитите своите и интересите на тези, които са ви най-скъпи. Глезите децата и оправдавате своите роднини, приятели и колеги в работата. Като началник няма да сте строги, а спокойни. Възможно е да задържите взимането на решение или рязко да промените насоката на действие.

Рак. Благодарение на веселия си открит и търпим характер, оптимизма и прогресивното мислене вие се харесвате на хората и можете да се запознаете с човек, който да означава много в живота ви. Днес сте поборник на справедливостта и равенството и сте способни за защитите интересите на ощетените хора наравно със своите. Възможно е да изгубите интерес към работата си и неочаквано за мнозина да се откажете от договорните си задължения.

Лъв. Не е изключено вие да диктувате на избраника си какво да носи, каква трябва да е прическата му, какви филми да гледа и какви приятели да си избира. Лъвът – мъж вижда половинката си само като домакиня, изявяваща се в готвенето, чистенето и възпитанието на децата. Може да постигнете много, стига да изберете правилния път и не започнете да натрапвате на другите своето мнение, смятайки го за единствено вярното.

Дева. За да получите удоволствие от днешните събития, трябва да се отпуснете. В отношенията ви със старшите роднини може да се почувства известно напрежение. Бликащата от вас енергия ви позволява да приключите работата, оставаща досега незавършена. Постарайте се да привлечете влиятелни хора към плановете си.

Везни. Събитията през деня може да съдействат за разкрепостяването и концентрацията на половата енергия. Може да се заемете с любимата си работа, благоустройството на дома си, апартамента и да решите въпроси с охраната на жилището. Благоприятен ден за работещите в търговската сфера. Възможно е намиране на изгубени вещи и документи.

Скорпион. Трябва да прекратите всички ненужни връзки. Старайте се да се обкръжите само с хора, които ви обичат и са ви предани. Мнозина от вас са много честни и затова могат да страдат от стълкновението със света на злото, но и да му се съпротивляват. Не е изключено в даден момент да дадете предпочитание на работата с хора отдалеч. Възможно е пътуване, откриващо хоризонтите на бъдещето.

Стрелец. В любовните отношения са възможни приятни сюрпризи, но се постарайте да не плетете интриги. Бъдете сдържани и внимателни, не се опитвайте да пробивате стената с глава. Повярвайте, приятелите и просто познатите няма да ви обидят. В делови план времето е благоприятно за срещи, съвещания и разработване на планове за бъдещето.

Козирог. Очаква се период, изпълнен с любов и топлина. Конфликтите и изясняването на отношенията ви заобикалят, почивката в приятелска компания ви отвлича от личните проблеми. В отношенията с околните ви е нужна дипломатичност и любезност.

Водолей. Днес сте открити в чувствата си, искрени, доверчиви и проявявате всичките си добри качества в любовта. Вероятно е днес да ви се наложи да направите компромис и да проявите дипломатическия си талант. Звездите препоръчват да не размисляте дълго и да се съгласите с подходящите делови предложения. Съвместни проекти ви носят печалба.

Риби. Влиянието на планетите обуславя множеството ви романи и увлечения. Бракът ви може да бъде толкова необикновен, че да предизвика сериозни разногласия с кръвните ви роднини. Успехът или падението ви зависи от това коя страна на натурата си проявявате – слабата или силната.