Фактори Инженеринг ЕООД – качествено измерване на факторите на работната среда

1
118
Добави коментар
varnaweb1
varnaweb1

Акредитиран Орган за контрол от Вид С при „Фактори Инженеринг“ ЕООД съгласно стандарт БДС ISO/IES (17020:2012 )със Сертификат за Акредитация N 156 от дата 30.04.2018г. Валиден до 30.04.2022 издаден от ИА БСА, извършва специализирани измервания на факторите на работната среда и ел. безопасност на територията на цялата страна стандарт БДС ISO/IES (17020:2012).

Орган за контрол от вид С при „Фактори инженеринг“ ЕООД разполага със съвременни уреди отговарящи на всички изисквания на последните стандарти за провеждане на измервания в работна, битова и околна среда.
Специалистите работещи в Органа за контрол са с дългогодишен опит, извършващи измерванията професионално и коректно. Всички специалисти при извършване на измерване на конкретен обект подписват декларации за конфиденциалност, опазване на търговска и професионална тайна, станала ясна по време на контрола.

ПРОТОКОЛИТЕ И СЕРТИФИКАТИТЕ ОТ ИЗВЪРШЕНИТЕ ИЗМЕРВАНИЯ СЕ ИЗИСКВАТ И ПРОВЕРЯВАТ ОТ ОРГАНИТЕ НА ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА, А РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ПРИЛАГАТ ПРИ ОЦЕНЯВАНЕ НА РИСКА ОТ СЛУЖБИТЕ ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА !