Изкупуване на климатици – Кампания Стар за нов климатик

3
297
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Изкупуване на климатици – Кампания Стар за нов климатик

 

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КАМПАНИЯТА СТАР ЗА НОВ КЛИМАТИК?

Знаете ли, че 40% от месечните Ви сметки отиват за отопление и охлаждане на дома Ви. За справка в Западна Европа е около 25%. Основна причина затова се дължи на използване на уреди с нисък енергийно ефективен клас. Затова ние от Vimax.bg започваме кампания „Стар за Нов Климатик“, с която искаме да насърчим хората да се отопляват по-ефективно и същевременно по-евтино. Ако искате да намалите сметките си за отопление и охлаждане на дома, ако искате тишина и комфорт, ако искате интелигентна технология за климатизация на вашия дом, включете се в нашата кампания „Стар за нов климатик“ сега.

 

2. ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩO ПРЕДЛОЖЕНИЕТО?

Нашето предложение е подходящо за всички, които искат да им е топло и евтино. Чрез модерна инверторна климатична система с последно поколение фреон R32, Вие може да намалите сметките си за отопление с до 20%. Да си осигурите повече комфорт, по-ниски нива на шум и по-чист въздух у дома.

 

3. ДОКОГА МОГА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ?

Може да подадете формуляр за кандидатстване в кампанията ни „Стар за нов климатик“ до 31.03.2019 г.

 

4. ЗА ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ЛИ ВАЖИ?

Специалната кампания „Стар за нов климатик“ важи за областите София и Варна. За другите ни търговски обекти може да се обърнете към тях за повече информация относно протичането на кампанията на местно ниво. Списък с търговските ни обекти може да видите тук.

 

5. КАКВА ОТСТЪПКА ДА ОЧАКВАМ?

Отстъпката от цената на новия климатик се формира на базата на попълнения от вас формуляр. След това ние ще се свържем с вас, за консултация по телефона и ще организираме безплатен оглед, за да определим кой климатик ще бъде най-подходящ за вашия дом, като на място ще преценим и състоянието на старата Ви машина. След това ще Ви изготвим индивидуална оферта.

 

6. КАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ИМА?

Освен възможността да се сдобиете с последно поколение, високо енергийна климатична система на много по-ниска от пазарната цена Вие може да се възползвате и от схемите ни за изплащане, от условията за кредит с 0% лихва, както и от удължаване на гаранцията. Освен това получавате обслужване по Стандарт VIMAX – висококвалифицирана консултация, собствен сервизен център, перфектен монтаж. Повече затова какво включва нашия стандарт може да видите тук. И най-важното – Ние сме до вас по време на целия живот на вашия климатик, готови да Ви помогнем и да отговорим на вашите въпроси.

 

7. КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ КАМПАНИЯТА?

За да се възползвате от кампанията ни „Стар за нов климатик“ е необходимо да попълните подробно формуляра. Всякаква информация за вашия стар климатик ще ни е от полза, за да изготвим най-изгодната за вас оферта. Опишете какви грижи сте полагали за него през годините, имало ли е някакви проблеми и всичко друго, което намерите за важно. По този начин ще бъде формирана отстъпката за новия Ви климатик, затова е важно да сте подробни.

 

 

 

Формуляр Стар за нов климатик