Вашият хороскоп за 25 януари 2019 година

1
309
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Да видим какви са астрологичните предпоставки днешният петък да завърши добре една иначе толкова пет дневна работна седмица?

Овен
Този петък не се залавяйте със сериозни действия и не пълнете главата си със сложни въпроси за решаване. Насладете се на всичко красиво около вас и не мислете за нищо друго, освен за предстоящата почивка.

Телец
Днес потърсете смисъла в себе си. Не прехвърляйте свои очаквания на други хора. Никой не може да ви направи толкова щастлив, колкото вие бихте направили себе си такива сами.

Близнаци
Днес не разказвайте за мечтите си. Още не са готови да бъдат прошепнати дори, а може да се сдобиете с нови. Задръжте ги на топло в сърцето ви, докато се запролети.

Рак
Този петък помислете добре преди да действате. Убедете се, че реалността съвпада с желанията ви и едва тогава помислете дали да се решите на това, което възнамерявате да направите.

Лъв
Този петък подходящ ден за нетипични дейности за вас. Потърсете си верен приятел и съмишленик, с когото приключението да е гарантирано забавно и запомнящо се.

Дева
Този петък времето ще си прави шеги с вас. Ще пътувате напред-назад в миналото, после ще отивате напред и в крайна сметка ще се чудите, къде точно се намирате. Е, връщането назад ще ви донесе и някои приятни спомени.

Везни
Този петък бъдете честни за всичко и със всички. Най-вече със себе си. Само по себе си, това винаги е полезно, но днес ще е изключително важно. Изкушенията пред вас ще са прекалено много.

Скорпион
Денят е много подходящ за обсъждането на всеобхватни и големи проблеми. Дали ще имате необходимото време зависи изцяло то вас. Просто го потърсете и ще го намерите.

Стрелец
Днес се опитайте да се справите с нещата с ваша собствена помощ. В противен случай ще трябва да връщате дългове. Съвсем спокойно ще се справите сами.

Козирог
Този петък е добре да сте максимално търпеливи и да се придържате към правилата. Не чакайте някой друг да ви го припомни, а дайте достоен пример на другите.

Водолей
Този петък си поставете високи цели, дори да рискувате да ги преследвате и през работните дни. Това ще ви даде, така чаканото вдъхновение, което да ви върне вкуса към живота.

Риби
Този петък ви очакват много върхове. Не се ограничавайте в броя им, а се забързайте, за да успеете с всичко, което сте си поставили, като задачи.