Сватбена фотография за романтици

1
187
Добави коментар
elcom
elcom

Добре дошли в сайта на Фотоколектив – сватбен фотограф Иван Чохаджиев и сватбен фотограф Николай Колев.

Ние сме двама автори, обединени от идеята за красивата и романтична сватбена фотография. В нашата фотография водещо е да уловим непринудените и живите моменти на живият сватбен ритуал и тържество. В процесът на нашата работа се стараем да сме незабележими за младоженците, кумовете, техните родители, роднини и гости в сватбеният ден.
Живеем в София и снимаме сватби на всякъде. Освен това благодарение на дългогодишния си опит в сватбената фотография и при желание на нашите клиенти помагаме за организирането на запомняща се, неповторима и весела сватба.
Локациите на които снимаме са алтернативни и традиционни. Такива, които да олицетворяват представата на младоженците. Изискани и луксозни ресторанти на закрито в цялата страна, но също и изкусителни кътчета извън населеното място. Такива са Арбанаси, Голф Клуб Равно Поле, Вила Екатерина, Резиденция Тера, Приказната градина УДИ ком Парти Център, залива на маслините Порто Елеа и други.
С желание и удоволствие заснемане и търсим нови кадри на места които сме били. Радостен творчески момент е пътуването и снимането и на нови локаций. Чрез нашите сватбени снимки във вашия сватбен албум ще са уловени уникалните хора, които споделят с вас вашият щастлив ден.

В изминатия път като сватбени фотографи сме показали и утвардили с действията си пред младоженците и техните гости, че спазваме уговорените срокове. Обръщаме внимание към детайла и обработваме всеки кадър, който предаваме.

Ако в наше лице виждате сватбени фотографи, които ви допадат разгледайте нашите сватбени снимки и се свържете с нас.

Услуги:

 

Сватбена фотография – Ние ви предлагаме заснемане от един или двама професионални сватбени фотографи. Поемаме ангажименти не само в София, а и в цялата страна и чужбина, защото вярваме, че за любовта няма граници.

 

Отличава ни дискретният продход при заснемането на сватбените ритуали, на интересните и непринудени моменти при подготовката, в обредния дом и по време на изнесения ритуал, в църквата и ресторанта. Обединяваме стиловете фотожурналистика и художествена арт фотография.

Сватбена фотосесия – Годежни, сватбени и следсватбени художествени фотосесии, изцяло съобразени с вашите желания и усещане за красота. Дайте воля на въображението и емоциите си, а ние ще ги запечатаме в снимки по неповторим начин.

 

Сватбени фотокниги – Висококачествени ръчно изработени фотокниги с различни размери и индивидуален дизайн. Нашите младоженци имат възможност сами да изберат детайлите.

 

***

 

Доверието на нашите клиенти е най-голямото ни вдъхновение. А най-голямата награда – радостта на младоженците, когато разглеждат сватбения си албум.

 

С удоволствие в лична среща ще обсъдим индивидуалната концепция за вашия незабравим ден. Освен че може да разгледате снимки от цели сватби, ще ви бъдем полезни и с много информация, съвети и идеи (вижте някои от тях в нашия сватбен ЖУРНАЛ).

 

Ще се радваме да се срещнем скоро!