Esports Stadium в Арлингтън ще бъде оборудван с 4K обективи на Canon

2
218
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Canon U.S.A. Inc обяви, че ще снабди Esports Stadium в Арлингтън, Тексас, с най-новата си гама от обективи.

Град Арлингтън е закупил три Canon UHD-DIGISUPER 66 4K UHD обектива, четири CJ24ex7.5B 4K UHD обектива и един CJ14ex4.3B 4K UHD широкоъгълен обектив. Въпреки че не официалното спонсорство, стадионът и Canon се надяват, че това е началото на нови отношения.

Corey Dunn – изпълнителен продуцент с NGAGE Esports, който ръководи операциите на Esports Stadium в Арлингтън, каза следното:

Способността на Canon да доставя обективи, които отговарят на нашите 4К визуални нужди, бюджетни ограничения, изисквания за поддръжка и време ни помогнаха да успеем в изграждането на това съоръжение, което променя индустрията. Работата с Canon беше страхотна и ни осигури максимална гъвкавост за съоръжение с такъв размер.

Четирите телефото обектива и единия широкоъгълен обектив се използват най-вече в спортни продукции с висока мобилност, като те вероятно ще бъдат използвани за заснемане на сценични интервюта и реакциите на публиката.

Marc Scarpa – основател и изпълнителен продуцент на Simplynew, който също така е и системният интегратор за стадиона, добави:

Избрахме обектите на Canon за излъчване не само заради тяхното превъзходно 4K оптично качество, но и заради водещите услуги и поддръжка, които компанията предлага. Това е нещо повече от еднократно закупуване на оборудване – това е началото на нова връзка с Canon, когато търсим да оформим бъдещето на електронните спортове.

От откриването на Esports Stadium в Арлингтън се провеждат редица местни събития, но откриването му с финалите на ECS Season 6 се откроява като голямо постижение. Повече по случая може да научите от тази статия.

Michele Attisani – главен бизнес директор и съосновател на FACEIT, беше споделил мислите си за ECS сезона и избора на зала за финалите на събитието:

Стремим се да направим шести сезон на ECS най-добрият досега, затова трябваше да изберем просторна зала, в която да осъществим всички дейности и Esports Stadium в Арлингтън е залата, която ни улеснява най-много в постигането на това. Не само, че това е най-голямата зала в САЩ, но и най-иновативната.

В края на 2018 г. залата е подписала и партньорство с NVIDIA като официален графичен партньор. Повече по случая може да научите от тази статия.

Sam Mayo – еспортс мениджър в NVIDIA, каза:

С видеокарти на NVIDIA и 240hz G-SYNC монитори, Esports Stadium залата в Арлингтън предоставя едно от най-добрите оборудвания в света в ръцете на професионалните играчи. Като най-голямото еспорт съоръжение, Esports Stadium ще бъде дълготрайна дестинация за електронните спортове и професионалните играчи за години напред.

 

Източник: Esports Insider