Украйна поиска за президент Путин вместо Порошенко

1
136
Добави коментар
stivi56
stivi56

В Украйна към края на март 2019 се очаква провеждането на президентски избори

( разбира се, ако Порошенко не успее да спретне някоя провокация с наставниците си от САЩ, която да отмени необходимостта от провеждането им- в случай на война например, не дай Боже).

Самият Порошенко, който стана президент след извършването на държавния преврат през 2014 година завинаги записа името си в историята на човечеството не просто като обикновен престъпник или предател, а като палач на собствения си народ.

На съвестта и ръцете му е кръвтта на хиляди невинни, в тва число и деца, и Порошенко инстиктивно разбира, като животно, че целия останал ( жив),или оцеляващ народ на Украйна го ненавижда.

И никога никой няма да му прости. Порошенко знае също, и че не е нужен на САЩ, ако не успее да се задържи на власт.

Затова е готов на всичко.

И докато не са се определили окончателно с военен сценарий и пълномащабно настъпление срещу Донбас ( осуетено няколко пъти поради изтичане на информация) политехнолозите са запретнали ръкави и за всеки случай работят по предизборна кампания. И в нея Порошенко включва Путин- на негов гръб някак да направи впечатление. Обърнете внимание на рекламното пано.

 

Полит-технолозите са надминали себе си. На огромното платно са изобразени Порошенко в анфас, и загадъчният профил на най-обичаният държавник в света -Владимир Путин със закачлив надпис:

«Или Порошенко или Путин», явно преследваната цел на внушението би трябвало да е русофобска, един вид, че ако не е Порошенко Украйна ще е на Путин или нещо в подобна плоскост, но хитрият момент е, че Порошенко привлича внимание използвайки образа на Путин, знаейки, че неговия образ е непоносим за народа на Украйна.

На предизборният похват елегантно реагира и офиициалният представител на Външно Министерство Русия Мария Захарова:

 

» А Путин дали знае, че в Украйна може да бъде избран за президент вместо Порошенко? Интересно, а как ли изглеждат бюлетините?»