Хороскоп за 30 януари на Radio VOX (полека днес)

1
538
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Звездите предвиждат, звездите знаят, само хората съобразяват. Затова да видим какви са астрологичните вълчи капани на днешния ден, по-популярен в нашето полукълбо (и този часови пояс) като сряда…

Овен: Тази сряда ще бъде неповторим шанс за доказване на вашите най-добри качества. Единствения проблем ще се появи, сако ако прекалите със самочувствието. Бъдете умерени.

Телец: Тази сряда за вас ще бъде изключително полезна способността ви да общувате. Ако усетите и грам неувереност в тази насока, най-добре се откажете от плановете си. По-добре изчакайте ден-два, отколкото да пропилеете съществуващи шансове.

Близнаци: Тази сряда никой няма да може да опази тайните си от вас. Не си мислете, че това ще е хубаво за вас. Ще ви залеят с откровения, които ще предпочете никога да не сте разбирали. Рак: Днес трябва да внимавате особено много за всякакви прояви, които биха довели да проблеми в личните ви отношения. Проблемът е, че и най-малките неточности в отношенията, могат да доведат до големи проблеми.

Лъв: Тази сряда трябва да проявите инициатива, а ако не го направите нещата няма да помръднат от мястото си. Никой няма да ви притиска и да ви кара да свършите нещо, но вие трябва да вземете нещата в ръцете си.

Дева: Тази сряда може да ви обвинят в интригантство и разпространяване на сплетни, които дори не сте чували. Разбира се, че трябва да се защитите и да докажете, че това изобщо не е така и нямате нищо общо.

Везни: Тази сряда е точното време за действие в професионално отношение. Само не бъдете прекалено агресивни, защото това може да попречи на плановете ви.

Скорпион: Тази сряда може да се проявите като отмъстителен човек. Имайте предвид, че тази отмъстителност преди всичко ще опъне вашите нерви. Преди да предприемете каквито и да е действия, първо размислете, като оставите настрана емоциите.

Стрелец: Тази сряда ще изисква от вас да запазите каменно изражение на лицето си, каквито и мисли и емоции да бушуват във вас. При всички положения ще е най-добре да постигнете някакъв компромис.

Козирог: Колкото и да изглежда нереално, сега е момента да спретнете малък празни за приятели и роднини. Е, съществува голяма вероятност да останете неразбрани, но празникът си е празник.

Водолей: Ако напрежението в офиса не ви дава и минута отдих, тогава направете най-доброто и си вземете отпуска. Когато се върнете, вече ще сте с презаредени батерии и ще можете да им дадете нужния отпор.

Риби: Тази сряда е много важно да сте реалисти. Оставете емоциите на заден план. Научете тази нова игра, в която да не ви личи колко много ви пука.