Бонус “Надиграй 1xBet”

5
252
Добави коментар
SSimeonovv
SSimeonovv

В 1xBet се предлага бонус за всички игри, които са в 1xGames, като бонусът е до 100 евро. Първата стъпка, която трябва да предприемете, за да го получите е да се регистрирате или да влезете в профила си в сайта 1xBet на www.1xbet.com (или огледален сайт). След това трябва да захраните сметката си с най-малко 1 евро на 11.12.2017 г. – понеделник. В случай, че сте попълнили всички полета в своя личен профил, бонусът ще бъде начислен автоматично по сметката ви. Наличен е само по 1 бонус за всеки един клиент, като той се равнява на 100% от сумата, която сте депозирали, но не може да надвишава 100 евро. За да получите бонуса, трябва да сте депозирали минимум 1 евро. Друго условие е да отбележите отметката “Вземи участие в бонус оферти”, която можете да видите в своя Личен профил.

 

За да можете да изтеглите средства, сумата на вашия бонус трябва да бъде превъртяна в игрите на 1xGames 30 пъти за период от 24 часа, след като сте получили своя бонус, иначе той ще бъде анулиран. За да се счита сумата за превъртяна, всички игри, за които сте заплатили с нея, трябва да са приключили. Когато приключите с разиграването на своя бонус, средствата, които са останали, ще бъдат прехвърлени в сметката ви, но те не могат да са повече от общата сума на бонуса.

 

От тази промоция могат да се възползват единствено активни потребители, по чиято сметка ежедневно биват извършвани транзакции. Можете да изтеглите средства единствено, след като изпълните всички условия на тази промоция. В случай, че изтеглите средства, преди да сте направили депозит, този бонус няма да ви бъде начислен.

 

За да изтеглите средства, трябва напълно да сте приключили с превъртането на бонуса, а ако не сте – тогава всякакви печалби и бонуси биват анулирани. 1xBet притежава пълното право по всяко време да отменя, променя, отказва или възобновява офертата, без да е необходимо предизвестие.

 

В промоцията не участват: Рулетка, Pachinko, КЧ Pokerlight, КЧ Dice, КЧ Рулетка. Може да има разлики в списъка с достъпни игри на мобилната версия и на сайта. Освен това този списък може да бъде променен по всяко едно време.