5 ефективни начина за офлайн реклама

15
285
Добави коментар
AppFlow
AppFlow

1. Взаимно рекламиране
Предложете на бизнес партньорите си да се рекламирате взаимно. Поставете техен постер във вашият офис, а ваш в техния. Така ще обмените клиенти без ненужни разходи. Една сделка е добра, когато и двете страни са доволни.

2. Безплатни мостри
За да се купуват Вашите продукти, хората първо трябва да ги опознаят. Раздайте няколко мостри, ако продукта Ви е добър, те ще кажат на своите приятели, който ще си поръчат и така ще задвижите нещата.

3. Ваучери, купони, флаери и визитки
Раздайте печатни материали. Не ставайте нахални обаче, обикновено когато някои Ви подаде нещо в ръцете реакцията е не благодаря. Оставете ги на достъпно място в офиса, фоайе или друго свободно на достъп място и всеки, който има желание ще си вземе. Ако бюджета Ви го позволява можете да се насочите към билборд или видеостена (LED реклама).

4. Събития, конференции, инициативи, каузи
Участвайте във всякакви мероприятия. Често се организират безплатни събития и конференции, а защо не посетите и платени такива. На такива места, можете да си сверите часовника, да обмените информация и контакти. Да се запознаете с нови хора. Дори да си мислите, че знаете всичко, човек се учи докато е жив и винаги има нещо ново.

5. Брандирайте се
Облепете колата си с фолио представящо Вашият бизнес. Включете лого, рекламно послание, информация за контакт.
Направете си рекламни тениски, шапки, чадъри… така където и да ходите ще рекламирате бизнеса си.

Не забравяйте, че всичко това губи стойност ако не измерите резултатите от офлайн кампанията Ви. Най-страшното е да се правят хаотични неща, стреляйки на посоки, без ясна идея. Ако имате въпроси ние сме винаги насреща да Ви консултираме.

Завършваме с едно кратко видео