Хороскоп на Radio VOX за 2-ри февруари (Петльовден)

2
752
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Ето и хороскопа на Radio VOX за днешния Петльовден – честит празник на петлите и кокошките от всички възможни полове! Какво вещаят и какво ще обещаят звездите на 2-ри февруари?

В събота ще сте склонни да преживеете по-големи притеснения, дори да няма основателна причина за това. От една страна ще имате желание да свършите много работа, а от друга ще изпитвате някакъв страх или несигурност. Събота ще бъде сложен ден за пътуване поради различни метеорологични, транспортни и други обстоятелства. Това е ден на изчистване на ненужните неща от живота ви, независимо дали искате или не. Младите мъже ще се наложи да разрешават битов проблем в дома си или с личен автомобил. ЛЮБОВ: Този ден ще бъде благоприятен за годеж или сватбено тържество. Използвайте благоприятните обстоятелства да присъствате с половинката си на семейно или приятелско събиране. Мъжете над 35 годишна възраст ще са склонни към изненадващи жестове.

Овен: В любовните си отношения може да бъдете по-свободни и по-малко конфликтни. Отношенията ви в семейството са добри, но ви липсва душевна топлина. Хората с творчески професии може да изпитат голямо удовлетворение. Възможно е да харчите твърде много пари за красиви, но не толкова нужни ви неща. Препоръчва ви се повече предпазливост.

Телец: Стремежът към прямотата и чистотата пред собствената си съвест е толкова голям, че няма да извършите постъпка, в чиято правилност не вярвате с цялото си сърце. Отзивчиви и грижовни, може да съпреживявате и съдействате на близките си в техните неприятности. Потопявайки се в интересна за вас работа, изпитвате вдъхновение. Не пускайте на самотек финансовите въпроси, тъй като скоро е възможно да се сблъскате с банкрут.

Близнаци: Трябва да гледате оптимистично на нещата, за да преодолеете възможните любовни разочарования. Днес сте силно зависими от решенията на по-възрастните членове на семейството. Дарът на въображението и импровизацията помага на мнозина да успеят в различни начинания. Мечтите може да се въплътят в живота само в случай, че Близнаците са уверени в това, което правят. Считат ви за по-богати отколкото сте и ви е трудно да откажете на хорските молби, затова е възможно да оставате без стотинка в джоба си.

Рак: В началото на февруари много Раци са овладени от желанието да разширят своя кръгозор. Те се заемат със самообразование или предприемат учебно пътуване в чужбина. Това действително е подходящото време за попълването на знанията във всяка област. Даденият период изисква от вас повече строг контрол по отношение на разходите. В любовните ви отношения назрява криза. В семейството си проявявате властност, въобразявайки си, че само вие имате правото на решаващ глас.

Лъв: В романтичните отношения вие сте верен и любящ партньор, но ви е трудно да избегнете усложненията и неприятностите. Между съпрузите са възможни скарвания, както и други дребни семейни неприятности. Увеличава се обема на преписката и зачестяват телефонните разговори. Възникват много нови контакти и се завързват нови познанства, оживява се информационния обем. Може да има добри парични постъпления при спортистите, работещите в спасителни и правозащитни служби, а също и при Лъвовете, занимаващи се с покупко-продажбата на механизми и машини.

Дева: Неспокойният начин на живот и големият обем работа може да намалят значително романтичната ви настройка. В резултат на всевъзможни кроежи може да се окажете страдаща страна. Въпреки че е дошло време да се жънат плодовете, само малцина от представителите на този знак могат да получат желания резултат от дейността си. В течение на първите дни от месеца бизнесмените могат да загубят големи суми.

Везни: Романтичните връзки могат сериозно да навредят на вашата репутация, кариера и душевен покой. Припомнете си кого днес сте успели да обидите и непременно се извинете за липсата на тактичност. Едва ли може да успеете без поддръжка и помощ отвън да оцените реално ситуацията. Делови предложения, примамливи обещания и перспективи за лека печалба могат да доведат до големи финансови загуби.

Скорпион: Тежки предчувствия и предвиждането на неприятности няма да ви дават покой в любовта. Постарайте се да се изолирате от външния свят. Днес е желателно да отложите всичко за по-късно. Днес сте на висота, въпреки че натоварването ви се увеличава значително. Постарайте се да контролирате изтичането на парите.

Стрелец: Днес няма да се стремите да проявявате своите чувства, да казвате комплименти на любимия си човек, но с удоволствие проявявате други знаци на внимание – давате подаръци. Избягвайте непостоянството, лекомислието, екстравагантността, бъдете готови да споделите преживяванията на съпруга и не давайте повод за подозрения. Възможно е да се изострят отношенията ви с колегите-мъже, но в женски колектив вие, както и преди това, може да се чувствате господар на положението. Очакват ви, както големи разходи и парични загуби, така и неочаквано големи доходи.

Козирог: Съществува голяма вероятност да срещнете нова любов. Възможно е трудната съдба да ви направи сух, корав човек, достатъчно равнодушен към близките и приятелите си. Днес сте претоварени в работата си. Натрупалите се финансови проблеми се разрешават благоприятно.

Водолей: Всичко, което става днес, както и да изглежда на пръв поглед, ви е от полза. Звездите предупреждават мъжете да не разчитат на успех в авантюрите си. Успехът е още известно време на ваша страна, което се оказва благоприятно за вашето настроение. През първата половина на деня може с успех да се занимавате с отговорни неща и да оправите отношенията си с партньорите. Сега може да си позволите разкоша да проявите повече щедрост.

Риби: Може да се усъмните в искреността на чувствата на своя избраник, да изгубите равновесие на чувствата си, мислите и постъпките. В приятелски кръг или сред домашните ви е комфортно и уютно. Ако почувствате неудовлетвореност от работата, не бързайте с напускането й, тъй като е трудно да си намерите работа, която да ви харесва и да ви носи добър доход. Липсата на компетентност и решителност в действията може да доведе до груби финансови грешки.