Мария и Рачков пак разделени: Комикът заряза колежката си в Индийския океан и избяга в гората

1
191
Добави коментар
slavchev
slavchev

Връзката между Мария Игнатова и Димитър Рачков е пред окончателен провал, разбра ТРГ.

След свалянето на “Господари на ефира” от ефир, вместо да се посветят един на друг, за да компенсират времето, в което служебните им ангажименти са им пречели да бъдат заедно, водещите отново са разделени. Нещо повече – разделени са на хиляди километри един от друг.

От малко повече от седмица красивата Мария се припича на романтичен остров в Индийския океан. Компания на съседния шезлонг обаче й прави не комикът, а нейната приятелка – певицата Алекс Раева.

Последната професионална проява заедно на Рачков и Игнатова бе в новогодишното предаване на “Господарите”, но извън работните им задължения двойката не се е появявала публично заедно от август, когато бяха на гости на семейство Халваджиян във вилата им в Тоскана.

От тогава насам Мария уважи няколко светски партита, но без Рачков. Като добавим и фактът, че за разлика от семейната лятна почивка през юли, на която отмаряха с децата си в Гърция, на зимната Игнатова е не с гаджето си, а с приятелката си Алекс, пъзелът на раздялата все повече се нарежда.

Източник: ПИК

loading…

Мария и Рачков пак разделени: Комикът заряза колежката си в Индийския океан и избяга в гората

4 (80%) 2 votes