Божинов се завръща в Левски :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
229
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Българският нападател Валери Божинов е съвсем близо до договор с Левски, пише Sportal.bg. Днес футболистът е имал среща в София с изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев. На нея двете страни са постигнали принципна договорка, като трябва да се уточнят единствено малки детайли, които няма да бъдат проблем, твърдят и двете страни.

Очаква се, че до 48 часа всичко да бъде решено и официализирано, като бившият играч на Ювентус и Манчестър Сити ще се завърне на „Герена“. Веднага след това 32-годишният играч ще пътува за Агия Напа, за да се присъедини към новите си съотборници.

Валери Божинов има 20 мача и 8 гола за Левски през 2014 година. През изминалата есен голмайсторът се завърна в Първа лига с екипа на Ботев (Враца), където от 11 мача вкара и 7 попадения. Две от тях бяха във вратата на Левски при историческия успех на Ботев (Вр ) с 3:1 на „Герена“ на 25 ноември миналата година.

Именно опитният футболист ще бъде първото ново попълнение на „сините“ през 2019 година. Божинов идва със статут на свободен агент, след като контрактът му с врачани изтече на 31 януари.