Зверски пребитият от цигани Димитър: Ако има закони в тая държава, трябва да бъдат усмирени

1
192
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

Уж има закони, но така наречените роми си прави каквото искат. Това каза 77-годишният Димитър Димитров от Казанлък, който бе зверски пребит от двама цигани, съобщава bTV.

„77-годишен мъж бе нападнат и бит посред бял ден, докато се връщал от магазина. Освен покупките, нападателите взели мобилния телефон и парите на човека – около 100 лева“, каза водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян. Димитър се прибирал от магазина с покупки. За по-напряко той решил да прекоси ЖП линията.  „На 20 метра от линията един ми каза „Господине, чакай да те питам нещо“. Поиска ми огънче, но аз съм непушач и ми се нахвърлиха. Виках за помощ, но кой ще ме чуе там?“, разказва възрастният мъж.

Той бил ритан и удрян. Димитър успял да се изправи и да стигне до първите блокове след ЖП линията. Хората от блока му донесли вода, обадили се на полицията и на мобилния оператор, за да спрат разговорите от откраднатия телефон. 

Нападателите са задържани. Пред полицията двамата мъже разказали, че седнали да хапнат и пийнат край релсите, но парите им свършили. В тях са открити и крадените и поделените помежду им общо 100 лева, които са задигнали от Димитър, а жертвата им е с пукната кост на носа.  „Не вярвам нормален човек да се чувства сигурен в България. Ако има държава, трябва да ги усмирят“, добавя пребитият мъж. 

Единият от биячите на бай Димитър е излязъл от затвора преди пет дни. 

https://www.blitz.bg/kriminalni/zverski-prebitiyat-ot-tsigani-dimitr-ako-ima-zakoni-v-taya-drzhava-tryabva-da-bdat-usmireni_news655287.html