Моторна коса разглобяема Raider RD-GBC10

1
162
Добави коментар
agrokom
agrokom

Моторна коса разглобяема Raider RD-GBC10

Моторна коса – храсторез. за косене на трева в личното стопанство. Особено подходяща за косене на каменисти тревни повърхности и неравни терени, почистване покрай бордюри и огради, косене на издънки в трайни насаждения като овощни градини и лозя, както и косене на дебели храсти с помощта на ножа с 3 лъча и на циркулярен диск (не е включен в комплекта). С циркулярния диск може да се режат издънки с диаметър до 6-8 см. Задвижването на храстореза става посредством центробежен съединител. Снабден е с помпа за подкачване на горивото за по лесно първоначално стартиране. Мощен двигател с висок въртящ момент.

Гаранция 24 месеца

Двигател: двутактов с въздушно охлаждане, едноцилиндров – бензинов
Обем: 42.7 куб. см
Мощност: 1.5 кВт / 2 конски сили при 7500 об/мин
Максимални обороти: 8000 об/мин
Диаметър на режещия нож: 255 мм
Ширина на косене с метален нож: 25 см
Ширина на косене с корда: 42 см
Диаметър на кордата: 2.4 мм 
Съотношение масло / бензина: 1: 40 (25 мл двутактово масло на 1 л бензин А95)
Обем на резервоара за бензин: 1.6 л
Тегло приблизително: 9 кг

Моторната коса е разглобяема, като по този начин става по ергономична  – може да се разделя на две части и да се събира в багажника на автомобила. Към този модел моторна коса  може  да се прикачва допълнително накрайник за кастрене на дървета – кастрачка, както и накрайник за подрязване на жив плет и храсти – храсторез. Всеки от тези накрайници може да се купи допълнително на цена 70-80 лв.  и циркулярен диск – 20 лв., с който може да се косят вдървесинени издънки 6-8 см в диаметър.

Окомплектовка:

1. Моторна коса разглобяема – 1 бр.
2. Презрамка – 1 бр.
3. Кордова глава (заредена с корда) – 1 бр.
4. Нож с 3 зъба – 1 бр.
5. Комплект инструменти за монтаж и демонтаж – 1 бр.
6. Мерителна туба за гориво 500 мл. – 1 бр.
7. Инструкция за експлоатация и гаранционна карта – 1 бр.

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни коси – храсторези с неотговарящи завишени параметри и ниско качество, които може да са опасни и сериозно да ви наранят при работа. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Изпращаме с куриерска фирма до всяка точка на страната с наложен платеж (плащате в момента на доставка) с опция „Преглед“.

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата може да е различна от обявената тук. 

Предлагаме резервни части за всички марки и модели китайски моторни коси – храсторези.

Подобни артикули