Прогноза за годината на земния глиган, според китайския хороскоп

1
365
Добави коментар
markcomm
markcomm

Детайли

Категория: Хороскоп

списание Палитра стил – PalitraStyle.com

Това е година на балансираните елементи, което означава, че можем да очакваме относително стабилна година. Отношенията във връзките ще се стабилизират и ще усетим някои подобрения, които ще доведат до разцвет на бизнеса и увеличаване на печалбите. Всичко обаче ще се случва с бавен темп.

Ново начало

2019 г. е  последната година от 60-годишния цикъл, което означава, че трябва да предприемем стъпки за започване на нещо ново. Сега е времето да стартираме подготовката за началото на новия цикъл, който започва от 2020 г. като намислим нови стратегии или вложим пари в нови области и отрасли.

За онези, които имат големи амбиции, с правилната доза решителност могат да постигнат големи успехи. През годината няма да има недостиг на доходоносни възможности.

За тези, които мислят за смяна на работата, най-подходящото време да направят това е през първата половина на годината – от февруари до юли.

Както пряката, така и непряката енергия за богатство е силна през тази година. Изпитаните методи обаче няма да работят. Парите ще идват от иновации и от нови, нестандартни стратегии.

Новите технологии ще бъдат най-успешни

В годината на земния глиган богатството ще идва от по-младото поколение, което ще продължи да вижда възхода на дигиталната ера. Усъвършенстваният изкуствен интелект ще поведе пътя с нетрадиционни методи за маркетинг и продажба на неща. Със сигурност ще видим по-широко използване на кибер-валута и методи за онлайн плащане, както и голям ръст в онлайн пазаруването, тъй като ИТ индустрията е представител на огнената енергия, която представлява богатството и  късмета тази година.

Отлични възможности за бизнес и пари

Това не е година да бъдеш мързелив или да си доволен от постиженията си, тъй като годината носи необходимите ресурси за отличен растеж. В годината на земния глиган успех ще имат родените годините на Дракона, Змията, Петела, Кучето, Глигат, Плъх, Вол и Заек.

Първата половина на годината на земния глиган е по-добра за започване на нови начинания и за инвестиции в нови източници на доходи. Втората половина на годината е по-добра за реализиране на успех и печалби.