Как да стигна до Летище Отопени, Букурещ?

35
1111
Добави коментар
A2ZTransfers
A2ZTransfers

Как да стигнете от Варна до летището в Букурещ?

 

 

Международното летище на Букурещ „Хенри Коанда“, или по-известно като „Отопени“ често пъти е предпочитано и по- удобно за пътуване за много българи от Севроизточна България. Ако сте намерили изгодни самолетни билети от Букурещ, не зависимо дали ще пътувате за почивка или по работа, трябва да помислите и как да стигнете до летище Отопени. Сред най – подходящите варианти са:

 

Пътуване с автобус Варна – Букурещ

По линията Варна – Букурещ има ежедневни автобуси, които тръгват от автогарата. Имайте предвид неудобството на дългото пътуване с автобус. Обърнете внимание дали автобусът спира на летището или в центъра на Букурещ, за да не се налага да доплащате за такси. Друго неудобство на пътуването с автобус от Варна до Букурещ е това, че се спира и в други градове по маршрута, което допълнително забавя пристигането. Сред предимствата на този вид транспорт можем да изтъкнем ниската цена на автобусните билети, в сравнение с останалите видове транспорт до Букурещ, което разбира се е за сметка на удобството.  

 

Пътуване с кола от Варна до Букурещ

Разстоянието с кола е около 4 часа – 4 часа и половина. По някога има забавяне на Дунав мост или заради трафика в Букурещ. Предимства на този вид пътуване са удобството сами да определяте кога да тръгнете, от къде да минете, колко багаж да вземете и др. Недостатъци могат да бъдат: цената – ако пътувате сами, разходите за пътуване са по – високи, трябва да помислите къде да паркирате и да оставите автомобила, освен това се налага да шофирате.

 

Такси от Варна до летище Букурещ

Пътуването с такси на толкова дълго разстояние обикновено не е изгодно. Но понякога, най-често при спешни случаи или когато се налага да пътувате в „последния момент“ таксито е единственият вариант. И все пак не забравяйте, че можете да се свържете с нас, за да проверите дали има вариант да пътувате с A2Z Transfers, дори когато онлайн системата ни за трансфери не приема резервации в „последния момент“ 

 

Трансфер от Варна до Букурещ: споделено и индивидуално пътуване с A2Z Transfers

Летищните трансфери от Варна до Летище Букурещ са все по- предпочитани заради удобството на пътуването и достъпните цени. Обърнете внимание, дали превозвачът, който сте избрали е лицензиран да извършва международни превози.

В нашия сайт можете да резервирате индивидуален или споделен трансфер от Варна, Добрич и Шумен до летище Отопени и обратно. Резервацията е изцяло он-лайн, а пътуването може да бъде с лек автомобил, мини бус или бус. Цената на споделеното пътуване е 66 лв на човек, за еднопосочен трансфер Варна – Летище Букурещ или обратно. Пътуването е 3 пъти дневно в часовете 07:00ч; 11:00ч. и 23:00ч. Повече информация за предимствата и недостатъците на споделените трансфери ще намерите тук:

Ако предпочитате, можете да изберете индивидуален трансфер до Летище Отопени, при който Вие задавате часа и мястото на тръгване, изцяло съобразени с Вашия полет. Цената за еднопосочно пътуване от Варна до Букурещ, летище Отопени е 320 лв. на автомобил (макс. 6 човека).

 

 

 

 

 

Полезни Връзки:

Индивидуални Трансфери | Споделени Трансфери | Автопарк | Цени | Лицензи