За един по-забавен Свети Валентин

1
135
Добави коментар
svetla58
svetla58

Малкият влюбен херувим вече доста се е понапрегнал за предстоящия секси празник и влага всичките си сили и енергия в това да се подготви подобаващо за тази една вълшебна нощ, която всички очакваме с нетърпение, дори и да не си признаваме.

Повечето влюбени се отдават на купуване на подаръци – дали любовни или такива с практична цел. За тях е важно dа зарадват половиnката си с нещо, на което ще могат да се любуват дълго след двуцифрения февруарски ден.

Други решават да се отдадат на цялостта душевна самoжертва, като принесат себе си в покорен и безмълвен слуга в поlза на другия.

Трети избират романтичната пътека, по която да поемат заедно с избраника на сърцето си. Но има една особена група „романтици”, на които чувството им за хумор взема превес над захаросаните светивалентински истории и те предпочитат да се забавляват с любимия, отколкото да си разменят шоколадови сърца.

Точно за тази група сладури е днешната селекция, която освен модерна и cool, е много луксозна, интересна и оригинална. В нея има по нещо за всеки и със сигурност ще се видите в „различна роля”, щом разгледате внимателно всеки артикул, които подбрахме.

Нека не забравяме, че една от най-силните сплави, която ви държи един към друг е именно забавлението и това да умеете да се смеете заедно.

Любовта, уважението, покорството и съблазънта са брънките на една и съща верига, които можете да празнувате целогодишно. Можете да ги заявите на рождени дни, годишнини и всеки ден, в който изберете да покажете колко Той или Тя значи за вас, но няма да намерите друг подходящ повод да се позабавлявате заедно, като поиграете на различни секси игри.

Затова ви предлагаме на този 14 февруари да изберете друг план за действие и да се отдадете на веселата страна на любовта.

Enjoy it! Забавен Свети Валентин!

Редактор: Марина Делева