Познайте кой стана татко

1
117
Добави коментар
svetla58
svetla58

Хайййде пак! Още едно бебе на хоризонта, което повече от месец набира скорост като медийна звезда, благодарение на родителите си.

Дори не можете да предположите за коя звезда става въпрос. Този път по-популярната личност не е майката, а таткото!

Явно датите 28- 29 януари са много енергийно заредени тази година, защото около тези дни се родиха децата на няколко селебритита (поне за толкова ние знаем). Известният ангел на Victoria’s secret Лили Олдридж, за която ви разказахме ТУК роди сина си Уинстън Рой. Малкият Габриел, който зарадва мама и тати Петканови. И съвършената Агуая, която топли душата, живота и обятията на популярния рапър Venci Venc’ и сладката му приятелка Мелани Ширкова.

Ая, както я наричат близиките й, се роди на 28 януари вечерта с мерки като по учебник – 3,3 кг и 50 см. А името носи дълбока и стойностна символика: „Името произхожда от гръцката митология и символизира радост, изящество и красота.” Все характеристики, принадлежащи на майка й.

Още когато стана известно, че половинката от дуото Pavel & Venci’ Venc ще става татко, лично той разясни, че с Мелани не са двойка, а просто са решили „да създадем една хубава житейска ситуация с най-близкия ми приятел – момиче.” А резултатът е едно много, много обичано и обожавано детенце.

Нещата се развиха по този начин, защото водещият на „Гласът на България” се бе зарекъл, че иска да има дете преди да навърши 30, така че Агуая е планирано бебе.

”Ще бъде бохемско бебе, което си е избрало неконвенцонални родители.”

А думите му за майката на момиченцето са, че е най-красивата жена на света и ние смело заявяваме, че сме съгласни с Venci’ Venc. Снимана е дори в клипа на песента “Fake Profile”.

Малката Агуая, също като Габриел Петканов, започва да набира популярност, като нея можете да я откриете в Instagram с #aguayachanov.

Мелани ни разкрива доста от личните си ежедневни преживявания и битки. Определено си личи, че красивата майка води здравословен начин на живот и обича природата. Ая вече дори стигна до Витоша на прохладна зимна разходка. Младата майка непрекъснато заявява здравословния си начин на хранене и споделя в социалните мрежи фантастичните си диетични и хранителни блюда.

Въпреки, че по наше мнение тялото на г-ца Ширкова е феноменално, тя даде старт да битката за “summer body” с талия от 70 см.

Пожелаваме на Агуая да бъде уникална, феноменална и здрава!

Редактор: Марина Делева