Конзоли

1
207
Добави коментар
brandomani
brandomani

Игровите конзоли са сред най-популярните продукти в момента на пазара, предназначени да доставят развлечение и забавление на децата. Рано или късно вашите наследници също ще поискат да им купите конзола (ако вече не са го направили) и вие трябва да сте подготвени за този момент. За да ви помогнем и улесним максимално, в следващите редове ще ви дадем най-важната информация, която ви е нужна за конзолите като продуктова категория. В допълнение, ще получите и някои полезни съвети за това как да изберете подходящата конзола според своите възможности, както и вкусовете и предпочитанията на детето ви.

Към избора на конзола определено трябва да се подходи с нужното внимание, защото в противен случай можете да си дадете парите за нещо, което не би удовлетворило желанията на вашия наследник. Ето какво е добре да имате предвид, за да се насочите към точната конзола:

 

Kонзоли – Kонзолa Sony Playstation

 

за какви игри ще се използва – на пазара се предлагат разнообразни типове и модели конзоли, като всяка една от тях би била подходяща за точно определени игри. Затова преди да вземете конзола, се уверете, че познавате добре вкусовете и предпочитанията на детето си по отношение на видеоигрите. Попитайте го кои игри най-много обича, дали тези игри имат по-нови серии и т.н. Подобна информация ще ви е доста полезна, за да можете да купите конзола, с която наистина да зарадвате малчугана и да му гарантирате възможно най-добро прекарване на свободното време.
с или без онлайн дейност – това също е от голямо значение при избора на конзола. При повечето конзоли, предлагани на пазара, за най-добрите и желани онлайн игри се изискват допълнителни такси. Като при отделните модели конзоли тези такси могат да бъдат по-големи или по-малки. Така че задължително съобразете избора на конзола с това дали детето ви иска да играе онлайн. Хубаво ще бъде също така да проучите какви типове и модели конзоли ползват неговите приятели и познати.
кои са важните допълнителни функции и екстри – не забравяйте да поискате информация и за допълнителните функции и екстри на една конзола, преди да я закупите. Кои са допълнителните функции и екстри на конзолата, които биха могли да окажат значително влияние върху избора ви? Такова е например наличието на видео ускорител, подобряващ качеството на графиките, както и нивото на произвеждания шум от префиксите. В случай, че конзолата ще бъде поставена на видно място във вашата къща или апартамент, е възможно и да потърсите дизайн, който да пасва максимално добре на цялостния интериор и атмосфера. Дори и този фактор да не ви се струва от голямо значение в момента, след като конзолата бъде поставена в съответното помещение, вероятно ще промените мнението си.    
каква е цената – няма как да не споменем и цената на конзолата, защото тя е доста важна за мнозинството потребители. С цел удовлетворяване на нуждите и предпочитанията на максимално широк кръг от хора, ние от магазини Техмарт предлагаме конзоли от различни ценови класове. Цените на продуктите от категория „Конзоли“ при нас започват от малко над 500 лв и достигат до почти 900 лв. Изцяло ваше е решението за това колко пари можете да дадете за една конзола, както и какви функции и характеристики искате тя да притежава.

В магазини Техмарт можете да намерите богата колекция от конзоли на Sony Playstation – най-популярната и търсена марка конзоли у нас. Конзолите от серията Playstation 4 ще предоставят на вашето дете максимални дози удобство и забавление, както и достъп до множество интересни и занимателни игри. Ето основните преимущества на тези конзоли:

 

Kонзоли – Kонзолa Sony Playstation

 

Мощност – конзолите от серията Playstation 4 са не само със значително увеличена мощност в сравнение със своите предшественици от Playstation 3, но решително изпреварват по този показател и преките си конкуренти от Xbox One. Откъде идват преимуществата на конзолите Playstation 4 по отношение на мощността? Причините за подобни преимущества могат да се търсят най-вече в RAM паметта. Конзолите от серията Playstation 4 използват DDR5, RAM памет от най-ново поколение, която осезаемо подобрява тяхната функционалност. При тях няма да имате никакъв проблем със зареждането дори на най-тежките игри, както и на някои специфични графични изображения. 
Удобни контролери – когато става въпрос за деца, от първостепенно значение е гарантирането на максимални степени на удобство и комфорт при извършване на дадена дейност или занимание. Контролерите на конзолите от серията Playstation 4 се справят с тази задача по най-добрия начин. Техните джойстици са с вграден говорител и малък тъч пад, разположен в средната част на устройството. В допълнение, въпросните джойстици притежават отлични стикове, които позволяват удобното им захващане по време на игра, без наличие на напрежение в ръката на детето. След като веднъж ползва джойстиците на конзолите Playstation 4, вашият наследник ще свикне много бързо с тях и несъмнено ще оцени преимуществата им по отношение на аспекти като удобство и комфорт.
Дизайн – ако търсите конзола, която да не се набива много на очи и да стои напълно естествено в съответната стая или помещение от дома ви, то конзолите от серията Playstation 4 са най-точният избор за вас. Формата на тези конзоли си е до голяма степен компактна и те не заемат твърде много пространство. Конзолите Playstation 4 могат да бъдат поставени както легнали, така и изправени. Всичко зависи от вашите лични вкусове и предпочитания за подредба, както и характеристиките на интериора на помещението. Ако конзолите Playstation 4 се сложат сред друга видео или компютърна техника, те не само няма да ви пречат, но и ще останат почти незабележими в пространството.
Качество на изгодни цени – избирайки конзолите от серията Playstation 4, вие със сигурност ще си осигурите най-високо качество на изключително изгодни цени.  Най-добре последният факт се вижда при сравнение на цените на конзолите Playstation 4 с тези на конкурентната марка Xbox One. За да получите конзола Xbox One, отговаряща максимално на вашите изисквания, както и на предпочитанията на детето ви, в повечето случаи ще трябва да платите около 100 – 200 лева повече отколкото при избор на такава от серията Playstation 4. В допълнение, достъпът до онлайн игри при конзолите Playstation 4 е значително по-евтин в сравнение с Xbox One. Този достъп се получава чрез услугата Playstation Plus, гарантираща на вашия наследник множество игри, екстри и специални предложения. 

Накрая ще обърнем внимание и на някои важни въпроси, свързани с конзолите от серията Playstation 4. В следващите редове ще разберете по какво се различават отделните модели конзоли от тази серия, кои функции и услуги получавате с покупката им, както и дали ви трябва интернет, за да използвате пълноценно конзолите.

 

Kонзоли – Kонзолa Sony Playstation

 

разлики между отделните модели – в магазини Техмарт можете да намерите голямо разнообразие от модели конзоли, принадлежащи към серията Playstation 4. В каква посока да търсите разликите между въпросните модели конзоли? Важно е да знаете, че серията Playstation 4 си има стандартен пакет, включен в абсолютно всички предлагани на пазара продукти. В стандартния пакет влизат PS 4  конзола, безжичен контролер и кабел за зареждането му, захранващ и HDMI кабел, както и моно хедсет. Изброените дотук елементи ще ви бъдат предоставени, независимо кой модел конзола от серията Playstation 4 изберете. Разликите обаче идват от добавените допълнителни аксесоари и наличните игри към съответния модел. Така че се съсредоточете върху тези два фактора, когато избирате конзола Playstation 4, за да получите наистина най-подходящия продукт от гледна точка на вашите изисквания и желанията на детето ви.
необходим ли е интернет – това е един особено важен въпрос, когато говорим за продуктовата категория „Конзоли“. Категорично можем да потвърдим, че постоянната интернет връзка не е задължителна при работата с конзолите от серията Playstation 4. Или казано с други думи, вашият наследник има възможността съвсем спокойно да играе на различни игри, без да е налична интернет връзка в конкретното място и период от време. Интернет ще му трябва единствено за по-специфични дейности, като например практикуване на онлайн игри и въвеждане на някои софтуерни обновления.
кои са безплатните функции и услуги – конзолите от серията Playstation 4 ви предлагат редица функции, за които не е нужно заплащането на Playstation Plus. Сред тези функции е възможността за споделяне на видео и кадри във Facebook, Twiter и другите социални мрежи. Не е задължително абонирането за Playstation Plus и ако вашите деца искат да сравнят постиженията си в дадена игра с тези на други потребители, както и да изпращат и получават текстови съобщения. Всички изброени функции ще бъдат достъпни за тях със самото закупуване на съответната конзола от серията Playstation 4.

Разгледайте продуктите от категория „Конзоли“, налични в каталога на магазини Техмарт, и изберете точния такъв, за да доставите на наследниците си безкрайни дози забавление и добро настроение!          

 

Избор на конзола – съвети и препоръки
Конзолите от марката Sony Playstation – ползи и предимства
Някои важни въпроси за конзолите Playstation 4