Как да увелича посещенията на сайта си чрез външни линкове?

1
137
Добави коментар
dreamers
dreamers

Връзките са важни за SEO. Ето защо изграждането на външни линкове определено трябва да бъде част от твоята стратегия за SEO. Но по-важното е, че изграждането на връзки трябва да бъде част от твоята стратегия за растеж. Връзките трябва да помагат директно да генерират трафик към сайта ти. В тази публикация ще опиша 4 важни стъпки за успешна стратегия за изграждане на връзки, начин на SEO отимизация.

Преди да се потопим в статията, ако искаш да научиш повече за SEO, можеш да провериш помощната ни страница за още SEO съвети.

 

И така,както казахме, външните връзките ще помогнат на страниците ти да се класират по-високо в резултатите от търсенето в Google. Тази публикация обяснява защо. Това обаче не е единственото, което връзките правят. Препратките също ще помогнат за увеличаване на трафика към твоя сайт чрез тези връзки. Когато определяш стратегията си за изграждане на линкове, трябва да имаш предвид: връзките които създаваш, трябва да бъдат в полза на потребителя, а не да се натрапваш. Използвай изграждането на връзки като стратегия за растежа на аудиторията на уебсайта си и постави връзки на сайтове, които действително ще генерират трафик към твоя собствен сайт.

Добрата връзка, преди всичко, води до трафик към твоя сайт.

 

Стъпка 1: Запознай се с аудиторията си Ако искаш аудиторията ти да расте, трябва да разбереш как да разшириш аудиторията си или как да намериш нова аудитория. Затова трябва да знаеш две неща: коя е моята публика точно сега и как изглежда моята идеална публика. Трябва да направиш някои изследвания, за да опознаеш аудиторията си. Коя би била възрастовата група която би се интересувала от твоите продукти? В колко часа биха били активни тези твои потенциални клиенти?

 

Стъпка 2: Напиши невероятно и уникално съдържание За да привлечеш други уебсайтове към съдържанието си, съдържанието ти просто трябва да е невероятно и уникално. И по-важното е, че трябва да се хареса на аудиторията, към която се стремиш да направиш твои потенциални купувачи. Увери се, че съдържанието на твоите страници са добре структурирани и добре написани.

 

Стъпка 3: Намери сходни с твоя бизнес уеб сайтове с които можеш да създадеш външни линкове към твоя уеб сайт.

 

Стъпка 4: Използвай социалните медии! Ако съдържанието ти е оригинално и добре структурирано, ще можеш да достигнеш до нови аудитории (и да получиш връзки), като използваш и социални медии. Бъди активен! Ако имаш нужда от помощ отностно дигитален маркетин, пиши ни.