Александра Петканова с нова песен (Чуйте я)

29
821
Добави коментар
teamkreo
teamkreo

Александра Петканова стана певица

Александра Петканова стана певица. Малко преди да се  роди първородната им рожба Алекс и Дани съобщиха на феновете си в социалната мрежа, че им подготвят изненада. Това щастливата майка стори точно на рождения си ден. „Честит рожден ден на мен! Вместо вие на мен обаче, аз на вас съм ви подготвила изненада! Знам, че не сте предполагали, че мога да пея… ама в днешно време не е задължително, за да си певица“, написа Александра в Инстаграм, видя razkritia.

com.

Днес Алекс зарадва почиталите си с пародия на парчето „Кекс“, с което се прочу и Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. С типичното си чувство за хумор Дани не пропусна да обяви, че песента вече е факт. Той поздрави съпругата си за успешното начало на новия им канал. „Първата песен на Александра е вече онлайн. Пожелавам й „Грами“… един ден“, написа той.

„Представям ви първия ми опит за песен. Създадохме това видео с много настроение и се надяваме и на вас да ви донесе същата емоция. Моля, оставете мнение в коментар дали според вас трябва да спра да пея или искате още подобни видеа?“, пита Алекс своите фенове за мнението им.

Тя изказва и благодарности към Папи Ханс и Iskrata, „които са били така добри да й предоставят инструментала на парчето „Кекс“, за да може да разгърне „потенциала“ си на MAX“.

За усилията, които е положила Александра, тя получи и заслужени според феновете й комплименти. Някои от почитателите на щастливата майка имат предложение към нея, а именно в следващия й клип да е включен е малкия Габриел.

Други по-наблюдателни фенове на Петканова пък не пропуснаха да отбележат, че докато тя пее, Габриел през цялото време рита в корема й.

Александра Петканова пусна нова песен сн. Фейсбук

Валят положителни коментари за първата пародия на Александра. По всичко личи, че песента е успешна. Може би съвсем скоро щастливата майка ще ни зарадва с още едно парче. А в клипа може би ще включи и Габриел.

 

Всяка минута очаквай новина в 

Публикувай директно всичко в групата